dalakraft.se använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies.Jag accepterar

Är du vår nya grafiska formgivare?

Uppdatering: Tjänsten tillsatt

Grafisk formgivare med digital spetskompetens

Vi söker dig som ser grafisk formgivning och digital design som möjlighet att skapa sömfria kundupplevelser samt ett modernt och hållbart varumärke.

Vi tror att du är en erfaren och mångsidig grafisk formgivare med förmågan att översätta tankar och idéer till fängslande form, bild och text. Du har även intresse för Google-verktygen, UX och CRO. Du är nyfiken, ansvarstagande och trivs att arbeta självständigt och i team.

I tjänsten ingår att, tillsammans med kollegorna på sälj/marknad, leda vårt visuella uttryck och vår tonalitet, produktpaketering och webbanpassningar. Mycket av företagets kommunikation utåt skapas av vår interna innehållsavdelning där du får en viktig roll.

Som grafisk formgivare på Dalakraft får du stor möjlighet att påverka och använda all din innovationskraft i ett bolag som aldrig står stilla utan ständigt är på en resa mot framtiden. Din erfarenhet och ditt engagemang kommer vi ha glädje av dagligen, i allt från att utveckla vårt visuella uttryck, forma kampanjer och att tillsammans med vår IT-avdelning testa innovativa webblösningar med kunden i fokus. Hos oss får du en spännande vardag med varierande arbetsuppgifter helt enkelt!

Dalakraft är ett modernt bolag som samarbetar på tvärs över avdelningar och kompetenser där alla jobbar mot samma mål – att bli det självklara valet för alla som uppskattar våra värderingar och älskar Dalarna!

Om du är en prestigelös person som gillar utmaningar, att utforska nya områden och tycker att framtiden har fantastiska möjligheter, då är detta ditt drömjobb!

 

Tjänsten är nu tillsatt

Öppet

Ring oss

0771 48 80 00

Vi har öppet

Idag 8:00 - 21:00
Imorgon 8:00 - 21:00

Bli uppringd

Vi kontaktar dig så snart som möjligt eller på den tidpunkt du önskar.