dalakraft.se använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies.Jag accepterar

Bekväm trygghet från Dalakraft

Alla vill kunna känna sig trygg i sin vardag, men ibland tar livet en oberäknelig vändning. Vi på Dalakraft har skapat Dalatrygg för att våra kunder ska kunna fokusera på det som är viktigast för stunden.

Dalatrygg är ett trygghetsavtal mellan dig som kund och oss på Dalakraft, utan mellanhänder. Om livet tar en oberäknelig vändning och du blir sjukskriven, tvingas till långvarig vård av barn eller förlorar ditt jobb reducerar vi de kostnader ni har förknippade med Dalakraft – elhandel och bredband. Vi vill att ni ska kunna fokusera på det som är viktigast just då och veta att tjänsterna från oss fortsätter fungera trots ett inkomstbortfall.

– Vi vet att det finns många kunder där ute som blir oroliga om familjen hamnar i en situation där de får svårt betala sina räkningar, och för många finns det inte mycket spelrum redan idag. För att hindra att denna oro uppstår har vi skapat Dalatrygg som går in och reducerar kundens kostnader förknippade med Dalakraft om någonting skulle hända. Våra kunder ska kunna känna att vi hjälper till när det är som svårast och därför skapade vi en tjänst helt utan bindningstid, dolda avgifter eller återbetalningskrav, säger Rita Adolfsen, Marknads- och försäljningschef.

För endast 37 kronor/månad kan ni känna er trygga i att era kostnader för elhandel och bredband reduceras i tre månader eller upp till 5000 kronor.

Klicka här för att beställa Dalatrygg

Stängt

Ring oss

0771 48 80 00

Vi har öppet

Idag 8:00 - 21:00
Imorgon 8:00 - 21:00

Bli uppringd

Vi kontaktar dig så snart som möjligt eller på den tidpunkt du önskar.