dalakraft.se använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies.Jag accepterar

Dalakraftdagar i Bjursås

Njut av enorma mängder snö i Bjursås Skicenter och dagar fyllda av skoj för både barn och vuxna helgen den 17-18 februari.

Passa på att njuta av härlig skidåkning i Bjursås Skicenter utanför Falun. Kom hela familjen och utnyttja ett riktigt bra erbjudande för Dalakrafts alla kunder!

I samarbete med Bjursås Skicenter kan vi erbjuda alla våra kunder en riktig familjedag i backen – skipass och lunchbuffé för upp till två vuxna och tre barn/ungdomar (0-15 år) för endast 600* kr!

Hos Bjursås finns skidåkning i flera nedfarten och hela 6 mil längdskidsspår genom mysig terräng. För alla barn och ungdomar finns Dalakrafts Skattjakt i backen med chans att få öppna skattkistan! För de som känner sig lite vågade finns även möjligheten att prova Bagjump. Läs mer på bjursas.com »

Erbjudandet gäller 1 gång/familj under perioden 17-18 februari. Fyll i formuläret nedan så skickar vi ett sms fredagen den 16 februari som du visar upp Skipass-receptionerna för att utnyttja erbjudandet.

Anmälan till detta erbjudande har stängt. Kom ihåg att hålla utkik efter fler bra erbjudanden för dig som Dalakraft-kund framöver!

* Måltidsdryck ingår ej i lunchpriset.

Stängt

Ring oss

0771 48 80 00

Vi har öppet

Idag 8:00 - 21:00
Imorgon 10:00 - 14:00

Bli uppringd

Vi kontaktar dig så snart som möjligt eller på den tidpunkt du önskar.