dalakraft.se använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies.Jag accepterar

Vill du vara en del av Dalakrafts utveckling framåt?

Digital kommunikatör och projektledare

Vi söker dig som ser kommunikation och digitala kanaler som möjlighet att skapa positiva kundupplevelser och ett förstärkt varumärke.

Vi tror att du är en mångsidig kommunikatör med kunskap att översätta tankar och idéer till text och ”content”. Du kommer även att delta i bolagets digitala utveckling vilket kräver både erfarenhet och vetande inom detta område.

Som digital kommunikatör på Dalakraft får du en stimulerande och spännande vardag med varierande arbetsuppgifter som driver bolaget framåt mot sina mål. Här får du en enorm möjlighet att påverka och använda all din innovationskraft i ett bolag som aldrig står stilla utan ständigt är på resa mot framtiden.

I tjänsten ingår också att, tillsammans med övriga medarbetare på Sälj/Marknad, leda våra större kampanjer, agera bollplank och idéspruta samt följa upp marknadssatsningar och utfall av dessa. Det mesta av företagets kommunikation utåt skapas av vår interna innehållsavdelning där du får en viktig roll.

Din erfarenhet och intresse inom web och digital marknadsföring är något som du kommer att få användning för dagligen, allt från att själv lägga upp en strategi för sociala medier till att tillsammans med vår IT- och utvecklingsavdelning diskutera och testa tankarna runt vad våra kunder vill ha i form av digitala tjänster i framtiden.

 

Dalakraft är ett modernt bolag som samarbetar på tvärs av avdelningar och kompetenser där alla jobbar mot samma mål – att bli det självklara valet för alla som uppskattar våra värderingar och älskar Dalarna!

Om du är en prestigelös person som inte är rädd för att ta på dig utmaningar, utforska nya områden och tycker att framtiden har fantastiska möjligheter, då är detta ditt drömjobb!

Hör av dig redan idag då vi fortlöpande arbetar med att hitta vår nästa stjärna!


Omfattning:
Heltid

Placering: Dalarna
Dalakraft har kontor i Falun, Rättvik och Malung.

Maila din ansökan till jobb@dalakraft.se

Frågor angående tjänsten kan göras till:
rita.adolfsen@dalakraft.se
0280 48 80 15

 

Öppet

Ring oss

0771 48 80 00

Vi har öppet

Idag 8:00 - 21:00
Imorgon 8:00 - 21:00

Bli uppringd

Vi kontaktar dig så snart som möjligt eller på den tidpunkt du önskar.