dalakraft.se använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies.Jag accepterar

Ekholms Hockeyskola

Ansökan till Ekholms Hockeyskola är nu öppen för tredje året i rad!

Sedan starten 2017 har över 400 killar och tjejer getts möjlighet att till en billig peng kunna gå på en förstklassig hockeyskola i vackra Mora i Dalarna. Hockeyälskande barn och ungdomar från hela landet har strömmat in under åren och tillsammans har de utvecklat sina hockeykunskaper på och utanför isen samt tagit del av Mattias Ekholms personliga tips och råd gällande träning och utrustning. Och nu är det äntligen dags igen!

Ekholms hockeyskolan genomsyras av viktiga värden som ansvar, glädje och respekt inom såväl utövandet av sporten som i omklädningsrummet. Hockeyskolan verkar aktivt för att riva gamla strukturer och förlegade attityder på och utanför isen. Likt i idrottsrörelsen i övrigt så råder det nolltolerans mot all form av mobbning och trakasserier på Ekholms hockeyskola, alla ska känna glädje, trygghet och gemenskap när man utövar den sport man älskar. Ekholms hockeyskola vill vara med att bidra till utvecklingen av framtidens hockeyspelare, där ingen känner oro eller ångest inför en träning eller en borta match.

– Jag vill att alla hockeyälskande barn och ungdomar ska kunna välja en hockeyskola som inte gör skillnad på deras ekonomiska förutsättningar. Jag längtar till att återigen få se de spelarna snöra på sig sina skridskor, säger Mattias Ekholm, NHL-proffs och initiativtagare till Ekholms hockeyskola.

Mora IK är en anrik förening med bred ungdomsverksamhet och kan driva en hockeyskola med professionella ledare, bra boende och en mix av aktiviteter och evenemang för både deltagarna och deras familjer.

Utöver Dalakraft och Mora IK bidrar även Mora Kommun till att möjliggöra hockeyskolan med förhoppning om att kommunen ska bli ett turistmål för unga hockeyspelare och deras familjer,

Detta är ett hockeyläger för alla, där ansvar, glädje och respekt är ledord.

Läs mer och sök här!

Öppet

Ring oss

0771 48 80 00

Vi har öppet

Idag 8:00 - 21:00
Imorgon 8:00 - 21:00

Bli uppringd

Vi kontaktar dig så snart som möjligt eller på den tidpunkt du önskar.