dalakraft.se använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies.Jag accepterar

Räkna med sol

Är du en av alla de som har insett fördelarna med solceller? Att kunna tillverka sin egen el tillsammans med regeringens stora satsning på Solcellsstödet gör att kalkylerna nu är bättre än någonsin tidigare. Vi på Dalakraft gör det nu möjligt att på ett enkelt och smidigt sätt räkna ut hur mycket just din fastighet kan producera! Räkna med sol hos Dalakraft!

Genom Dalakrafts nylanserade tjänst – Räkna med sol – söker du enkelt och kostnadsfritt reda på ditt hus genom att ange din adress i mobilen eller på datorn. Därefter ritas taket till fastigheten upp och solceller placeras ut på det sätt som är mest optimalt för den aktuella bostaden. Till skillnad från andra liknande solcellsverktyg på marknaden, så kan användaren enkelt skräddarsy sin installation genom att klicka bort vissa paneler vid skorsten, ventilation eller taklyft.

– Fördelarna med solceller är stora, men det har tidigare varit svårt att bilda sig en uppfattning om sitt hus har de rätta förutsättningarna. Med tjänsten ”Räkna med sol” vill vi på Dalakraft göra det ännu enklare. När du fyller i din adress visas fastigheten och omedelbart genereras ett förslag på hur solcellerna kan placeras. Direkt får du besked om vad den tillverkade energimängden blir, priset inkl installation och återbetalningstid och även hur mycket kunden kan spara årligen genom att tillverka sin egen el, säger Jesper Löfgren på Dalakraft.

På Dalakraft har vi stor kompetens inom solceller och är gärna behjälpliga genom hela processen från ansökan om bygglov och solcellsstöd till andra frågor som kan uppstå. Räkna med sol funkar över hela landet, både på bostadshus och industrifastigheter.

Prova Räkna med sol här »

Stängt

Ring oss

0771 48 80 00

Vi har öppet

Idag 8:00 - 21:00
Imorgon 8:00 - 21:00

Bli uppringd

Vi kontaktar dig så snart som möjligt eller på den tidpunkt du önskar.