dalakraft.se använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies.Jag accepterar

SingEl – elavtalet med kärlekskraft

Vårkänslorna kommer snart att skapa spänning i luften och mellan människor. Nu vill vi hjälpa dig att hitta din rätte, och samtidigt få ett förstklassigt elavtal. Ladda ner vår nya produkt SingEl – dejtingappen för dig som vill hitta kraften i kärleken nu i April April!


Vi har lagt all vår kraft på att skapa en app för er där gnistor kan uppstå och som kan leda till kärleken. Tillsammans med elavtalet SingEl får du en upplevelse utöver det vanliga. Vi hoppas att du kommer träffa kärleken där. Ett stort plus är att du och din kärlek kommer ha samma elavtal – inga problem att välja rätt när ni flyttar ihop! Ladda ner appen, teckna elavtalet SingEl och du är igång med ditt dejtande. Naturligtvis finns här också kundförmåner så som 10 Kwh gratis el vid en match mm. Se hela listan på förmåner i appen.

VÄLKOMSTERBJUDANDE:
SUPPORT PÅ FÖRSTA DEJTEN

Just nu ger vi dig ett unikt välkomsterbjudande: vi coachar dig på första dejten, dvs att en av våra anställda sitter med på dejten. Vi är duktiga på att skapa spänning mellan människor och vill hjälpa dig. Det enda du behöver göra är att samtidigt teckna bredband hos oss.

 

Öppet

Ring oss

0771 48 80 00

Vi har öppet

Idag 8:00 - 21:00
Imorgon 8:00 - 21:00

Bli uppringd

Vi kontaktar dig så snart som möjligt eller på den tidpunkt du önskar.