dalakraft.se använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies.Jag accepterar

Slunga snön med batterikraft

Många eldrivna maskiner har blivit sladdlösa, tack vare modern batteriteknik. Laddbara häcksaxar och snöslungor är ett växande alternativ till bensindrift.

Batteridrivna trädgårdsmaskiner är den senaste trenden inom laddbart. Med modern  batteriteknik kan vi driva större maskiner som en gräsklippare eller en motorsåg. Eldrivna trädgårdsmaskiner med sladd har funnits länge, men att slippa sladden är en fröjd. Du riskerar till exempel aldrig att kapa sladden mitt under häckklippningen. Dessutom är det skönt att alltid ha ”bränsle” hemma och slippa sinkas av en tom bensindunk när det är dags att klippa gräset.

Till vintern blir det förhoppningsvis en del snöskottning. Vill du inte slita med skyffeln kan du satsa på en batteridriven snöslunga – ett av de senaste tillskotten i den batteridrivna familjen. En av de stora fördelarna med batteridriften är ljudet, eller kanske snarare tystnaden.  Med en batteridriven snöslunga kan du röja garageuppfarten mitt i natten om du vill, utan att störa grannarna eller djuren i naturen. Och du som är kund hos Dalakraft laddar ju batterierna med 100% grön el. Både bekvämt och miljövänligt!

Stängt

Ring oss

0771 48 80 00

Vi har öppet

Idag 8:00 - 21:00
Imorgon 8:00 - 21:00

Bli uppringd

Vi kontaktar dig så snart som möjligt eller på den tidpunkt du önskar.