dalakraft.se använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies.Jag accepterar

Vd har ordet: Turister är toppen!

 

Till Dalarna kommer mängder av turister som spenderar pengar och bidrar till en levande landsbygd. Vi på Dalakraft samarbetar gärna med besöksnäringen, just av dessa skäl, men också av mer filosofiska orsaker: Vi vill att fler ska få uppleva vårt vackra landskap! Och upplevelser är ju precis vad alla våra konsertarenor, event och turistmål erbjuder.

De stora fjällanläggningarna är Dalarnas verkliga turistmagneter. Dalakraft har under lång tid haft samarbeten med Idre Fjäll, Kläppen, Sälens Högfjällshotell med flera. Samtliga är stora arbetsgivare som skapar tillväxt genom sina investeringar och de borgar också för härliga upplevelser i skidbackar,
längdspår och på vandringsleder.

För Dalakraft är det självklart att på olika vis bidra till våra företagskunders framgång, inte minst genom våra konkurrenskraftiga elavtal. För en liftanläggning är skillnaden mellan en snöfattig och en snörik vinter avgörande för resultatet. Sådana gånger kan räddningen vara ett så kallat förvaltat elavtal, som gör elkostnaden stabil och förutsägbar.

Faktum är att våra expertförvaltade företagsavtal har blivit så bra att vi sedan en tid också erbjuder dem till privatpersoner. Avtalet går då under namnet Dala Elfond – och vilken succé det har blivit! Dala Elfond har på kort tid blivit vårt mest populära avtal. Om detta kan vi gärna berätta mer när vi ses i våra snövita fjäll – och på andra ställen som sjuder av dalakraft!

Mats Bengtsson
Vd för Dalakraft

Stängt

Ring oss

0771 48 80 00

Vi har öppet

Idag 8:00 - 21:00
Imorgon 8:00 - 21:00

Bli uppringd

Vi kontaktar dig så snart som möjligt eller på den tidpunkt du önskar.