dalakraft.se använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies.Jag accepterar

Vi klättrar till 5:e plats i kundnöjdhet bland privatkunderna

Dalakraft klättrar till 5:e plats i kundnöjdhet bland privatkunderna, det visar den rikstäckande rapporten Svenskt Kvalitetsindex som publiceras idag.

-Detta är vi såklart oerhört tacksamma och stolta över. Det goda omdömet visar att vårt fokus på personlig service och hållbara relationer tillsammans med ett stort hjärta för Dalarna verkligen ger resultat. Vi fortsätter att utveckla våra produkter, tjänster och engagemang för ett rikt och livskraftigt Dalarna, säger Rita Adolfsen, marknads- och försäljningschef, Dalakraft.
Svenskt Kvalitetsindex (SKI) är en nationell mätning som genomförs årligen. Undersökningen mäter en rad olika aspekter, bland annat kundernas upplevelse av image, service, och produktkvalitet.

Dalakraft ökade sitt samlade index till 77,4, en ökning med hela 5 enheter. Detta kan jämföras med genomsnittet för energibranschen på 68,1 och som hade en ökning på 1,4 enheter.

Bild till PR

 

– Vårt mål är möta kunden personligt i de kanaler och platser där kunden befinner sig med toppkvalitet på service, ständigt lyssna på våra kunder och anpassa våra utbud utifrån kundens faktiska behov. Detta tror vi har varit och fortsättningsvis kommer vara en framgångsfaktor. Tack vare SKI får vi en ännu tydligare bild av vilka förväntningar kunderna har på oss och vad vi också kan utveckla, säger Rita Adolfsen.

Läs hela SKI-rapportenhär

Öppet

Ring oss

0771 48 80 00

Vi har öppet

Idag 8:00 - 21:00
Imorgon 8:00 - 21:00

Bli uppringd

Vi kontaktar dig så snart som möjligt eller på den tidpunkt du önskar.