dalakraft.se använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies.Jag accepterar

Vill du vara en del av Dalakrafts utveckling framåt?

Söker du förändring och eller utveckling av dig själv och din kompetens? Har du ett stort intresse för teknik som bredband, solceller och laddinfrastruktur. Är du flexibel och tycker om utmaningar? Då kanske du är den vi söker!

Som medarbetare på Dalakraft ingår du i ett nytänkande, engagerat och servicefokuserat team. Vi värdesätter våra medarbetare högt och därför jobbar vi ständigt med personlig utveckling som en grund för vår kultur och det vi kallar för medarbetarupplevelse.

Du säljer och rådgiver till nya och befintliga kunder via fysiska besök, telefon, sociala medier och även på mässor, marknader och i andra sammanhang.

Arbetet är varierande då våra produkter och tjänster rör allt från el, bredbandsavtal, solceller och laddlösningar för elbilar till elnäts- och fiberfrågor.

Profil

Vi sätter stort värde på dina personliga egenskaper. Du bidrar med positiv energi till arbetet och teamet, är ansvarsfull, självgående och ser lösningar istället för hinder.

Du har ett stort och brett tekniskt intresse, har du erfarenhet från byggbranschen eller liknande är det en fördel.

Du gillar att jobba mot uppsatta mål och brinner för service och utveckling. Det är tidvis högt tempo och du behöver kunna arbeta effektivt även under stress.

 

Omfattning: Heltid

Placering: Dalarna

Maila din ansökan till jobb@dalakraft.se

Frågor angående tjänsten kan göras till:
rita.adolfsen@dalakraft.se
0280 48 80 15

Sista ansökningsdag 1 augusti 2018.

Stängt

Ring oss

0771 48 80 00

Vi har öppet

Idag 8:00 - 21:00
Imorgon 8:00 - 21:00

Bli uppringd

Vi kontaktar dig så snart som möjligt eller på den tidpunkt du önskar.