dalakraft.se använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies.Jag accepterar

arets_dalakraft

Det är äntligen dags för Dalarna att utse Årets dalakraft!

Vi vet att Dalarna myllrar av dalakrafter. Unga som gamla. Vi vet att det är just dem, som gör Dalarna livskraftigt. Vi vet att det är dem som skapar framtiden här. Driftiga personer eller entreprenörer som påverkar en hel region med sin glöd och som inspirerar och gör att fler vågar satsa. Dalakraft är en del av det och vi vill hylla alla som för Dalarna framåt!


Finalister


Kristina Hedlund, Bra Hus

Kristina Hedlund är kvinnan bakom Bra Hus resa in i framtiden. Efter studier och arbete som jurist klev Kristina in som VD i familjeföretaget, som var mitt i ett vägval. Kristina klev in med stort mod och Bra Hus har senaste åren ökat produktionen i jämn takt och därmed skapat många nya arbetstillfällen i Dalarna.
Kristinas moderna ledarstil med stort personalfokus och mod att våga satsa på framtiden gör henne till en stor inspiratör för andra entreprenörer.
En sann Dalakraft för framtiden!

Jon Karlsson, Sundborns Teater

Jon Karlsson är grundare av Sundborns Teater och nystartade Folkteatern i Dalarna, en fri-teatergrupp med hjärta för en levande landsbygd. Jon jobbar hårt för att även landsbygden ska ha närhet till professionell kultur. Sundborns teater spelar, med små resurser, pjäser runt om i Dalarna och binder samman teater, samtal och möten mellan människor på ett sätt som ger besökarna nya perspektiv på ett unikt sätt.
En levande kulturell landsbygd är något som bygger vårt livskraftiga Dalarna, ett ställe där vi vill leva och verka.
Jon bidrar verkligen till detta!

Per Hagdahl, Falu stigcyklister

Per Hagdahl är kraften bakom Falu Stigcyklister, föreningen som satt mountainbikecyklingen i Falun på kartan. Per har lagt mängder av ideella timmar på att gräva stigar för cykling, stigar som bidragit starkt till att utveckla cykelkulturen och gett Falun rykte som en fantastisk cykeldestination. Per är utöver detta engagerad i Biking Dalarna, som arbetar för att utveckla mountainbikecyklingen runt om i Dalarna.
Pers passion och drivkraft att få fler att kunna cykla i skog och mark skapar ett stort värde i vårt livskraftiga Dalarna.
Detta vill vi uppmärksamma!
Stängt

Ring oss

0771 48 80 00

Vi har öppet

Idag 10:00 - 14:00
Imorgon 10:00 - 14:00

Bli uppringd

Vi kontaktar dig så snart som möjligt eller på den tidpunkt du önskar.