Lagra din el i batteri

Allt fler intresserar sig för att investera i batterier till sin elanläggning. Vi kan genom våra samarbetspartners erbjuda batterier till din elanläggning, oavsett om du har solceller eller inte.

Batteriet laddas med fördel fullt under de timmar på dygnet då du har solelproduktion, eller under de timmar då priserna är lägre (i regel nattetid). Sedan använder du helt enkelt elen du laddat i batteriet när behov uppstår, exempelvis för att kapa effekttoppar morgon och kväll, då mycket el går åt till jobb- och skolförberedelser, samt till middagslagning och kvällsrutiner.

Fler och fler nätbolag inför nu effekttaxa, vilket innebär att din elnätavgift baseras på hur mycket och när du använder din el. Istället för att få effekttoppar när exemeplvis diskmaskin, tvättmaskin och spisen körs samtidigt, kan du med ett batteri den lagrade elen för att kapa topparna. Det sparar både säkring och kostnader.

Bidrag för batterilösning

Du kan få skattereduktion för grön teknik när du installerar batteri för lagring av egenproducerad elenergi. Reduktionen kan vara högst 50 procent av kostnaden för arbete och material. Som köpare får du avdraget direkt på fakturan vid köpet.

Stängt

Ring oss

0771 48 80 00

Vi har öppet

Idag 8:00 - 21:00
Imorgon 10:00 - 14:00

Bli uppringd

Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig så snart vi kan.