dalakraft.se använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies.Jag accepterar

Därför är Dala Elfond ett smart val

Vi tycker alltid att Dala Elfond, vårt förvaltade elavtal som kombinerar det bästa från rörligt och fast pris, är det bästa sättet att handla el på. Just den här hösten, med stigande elpriser och en turbulent elmarknad, har Dala Elfond verkligen visat sig från sin bästa sida.

De senaste månaderna har kostnaden för el stigit till rekordhöga nivåer. Media rapporterar frekvent i frågan och varnar för en förväntat kostsam vinter. Många är de elkonsumenter som under hösten har panikbundit sitt elavtal – på en väldigt hög nivå. Något de kommer att få leva med under hela sin bindningstid, även om priset skulle gå ner rejält. Ett betydligt smartare val har varit – och är – att välja Dala Elfond. Helt utan bindningstid, överraskande pristoppar och som förvaltas av experter.

Dala Elfond 38% lägre senaste kvartalet 

Att Dala Elfond är ett förvaltat avtal innebär att vi förser dig med elmarknadsexperter som köper in elen åt dig. De köper mycket när priset är lågt, och mindre när priset är högt. På så sätt får du som kund en jämn och stabil kostnad över tid. Du slipper de värsta pristopparna, men får ändå ta del av sänkningar när priset går ner.

I september 2021 var snittpriset för Dala Elfond 76,23 öre per kWh, det är i snitt 39 procent lägre än elmarknadens rörliga pris. Sett över det senaste kvartalet har Dala Elfond i snitt kostat 63,3 öre per kWh – 38 procent lägre än rörligt pris. 

– Det känns väldigt bra att få ett kvitto på det vi på Dalakraft länge förordat; att Dala Elfond ger ett stabilt och förutsägbart pris som över tid blir något bättre än marknaden. Vi ser nu att många, både gamla och nya privat- och företagskunder, kontaktar oss för att byta avtalsmodell och då framförallt byta bort sitt rörliga pris, säger Roger Kallur, försäljningschef på Dalakraft. 

Dalakraft är mer än ett elbolag

Förutom att du som elfondar har valt det smartaste sättet att handla el på, får du också 100 procent grön el som kund hos oss – och är med och bidrar till ett livskraftigt Dalarna. På Dalakraft älskar vi Dalarna och allt som hör hit. Vi bidrar därför till utveckling av vår region på en mängd olika sätt 

Utöver det erbjuder vi också dig som kund en rad mervärden, som exempelvis den årliga Dalakraftdagen på Leksand Sommarland liksom nya rabatter på allt från hockeybiljetter till kulturevenemang, ullprodukter, elcyklar och annat varje månad. Vi är glada att du väljer att uppleva dalakraften tillsammans med oss! 

Teckna Dala Elfond

Har du inte Dala Elfond än? Teckna eller ändra ditt avtal i dag och bli en elfondare du också! Välkommen till gänget!

Stängt

Ring oss

0771 48 80 00

Vi har öppet

Idag STÄNGT
Imorgon 10:00 - 21:00

Bli uppringd

Vi kontaktar dig så snart som möjligt eller på den tidpunkt du önskar.