dalakraft.se använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies.Jag accepterar

Varför ska ni bli företagskund hos Dalakraft?

Alla företag har olika förutsättningar och förutsättningarna på elmarknaden förändras dagligen. Våra företagssäljare har kontinuerlig och nära kontakt med både ert företag och elmarknaden för att alltid erbjuda rätt lösning.

Rätt lösning för ett företag som förbrukar mycket el och har elräkningen högt upp på kostnadssidan kan vara en elhandelsportfölj där vi helt skräddarsyr elinköpen efter era villkor. I det fallet är vi väldigt aktiva och jobbar tätt tillsammans med er för att nå målet med elhandelsportföljen.

För ett företag där elräkningen inte är lika betydande kan rätt produkt vara standardiserade elavtal, elfond eller en kombination av dem.

Våra företagskunder har genom SKI (Svenskt Kvalitetsindex) gett oss höga betyg både år 2010 och 2011 då vi hamnat på 3:e respektive 4:e plats bland alla elbolag i hela Sverige. Vi tror att framgången ligger i vårt engagemang och närhet till kunderna. Våra företagssäljares vardag består av att aktivt hjälpa våra kunder när elmarknadens förutsättningar ändras.

Öppet

Ring oss

0771 48 80 00

Vi har öppet

Idag 8:00 - 21:00
Imorgon 8:00 - 21:00

Bli uppringd

Vi kontaktar dig så snart som möjligt eller på den tidpunkt du önskar.