dalakraft.se använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies.Jag accepterar

Aladdin_logo

Lämna den kalla Norden och följ med till den mytomspunna orienten. Magiker, flygande mattor och vilda dromedarer. Humor och drama möter kärlek och ljuv musik. Lägg därtill en märkligt motsträvig ande så får du ett fartfyllt och riktigt roligt äventyr för alla mellan 3 och 100 år.

Äventyret Aladdin är en komisk äventyrsmusikal för hela familjen med skådespelare från den svenska artisteliten, en stor ensemble, spektakulär iscensättning och nyskriven originalmusik. Familjemusikalen Äventyret Aladdin är skriven samt regisserad av Robert Dröse, med musik av Martin Landh och är en nytolkning av den klassiska sagan Aladdin med ursprung från sagosamlingen Tusen och en natt.

Erbjudande till Dalakrafts kunder

Fredagen den 13 april kl.18 kommer Äventyret Aladdin till Tegera Arena i Leksand. Som kund hos Dalakraft har du möjligheten att uppleva denna härliga musikal för 150 kr/person (ord.pris 460 kr/person). Fyll i formuläret nedan och välj hur många biljetter du önskar, max 4 biljetter per kund. Biljetterna får du i Dalakrafts entré på kvällen och summan debiteras på efterföljande faktura från Dalakraft. Antalet biljetter är begränsat och först till kvarn gäller.

Stängt

Ring oss

0771 48 80 00

Vi har öppet

Idag 8:00 - 21:00
Imorgon 8:00 - 21:00

Bli uppringd

Vi kontaktar dig så snart som möjligt eller på den tidpunkt du önskar.