dalakraft.se använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies.Jag accepterar

Ladda laget med stålar!

Det är så enkelt! När era vänner och fans väljer elavtal hos Dalakraft så klirrar det i er kassa och klubben stärks ytterligare. Dalakraft – ett av Sveriges mest rekommenderade elbolag.

Så funkar det

Ert lag/klubb får en egen landningssida på Dalakrafts hemsida som kan prydas med ert klubbmärke och en egen bild, exempelvis lagbild eller liknande. På denna sida kan vänner och fans enkelt byta elavtal till Dalakraft och samtidigt får ert lag/klubb 350 kr per ny kund.

Utbetalning två gånger per år

En gång på hösten och en gång på våren får ni pengar utbetalda för alla som via er landningssida valt Dalakraft som sitt elbolag under perioden mellan utbetalningarna. Det blir snabbt mycket pengar till klubben och alla hushåll som ännu inte har Dalakraft är en potentiell inkomstkälla för er.

Enkelt att värva kunder till Dalakraft

Dalakraft;

  • är ett av Sveriges mest rekommenderade elhandelsbolag enligt Reco.se
  • har bra och smarta elavtal
  • ger en kundservice är i toppklass, visar mätningar från exempelvis Svenskt Kvalitetsindex SKI.

Vi har också skoj tillsammans med våra kunder som den så uppskattade Dalakraftdagen på Leksand Sommarland eller rabatterade konserter i Dalhalla eller Sälen.

Tips hur ni lyckas

Informera internt i klubben om samarbetet med Dalakraft och gör egna kittlande räkneexempel för att se hur snabbt 350 kr/ny kund kan bli till 35 000 kr. Sprid länken till er landningssida hos Dalakraft, i mailutskick, på Facebook och bland vänner och bekanta. 

Dalakraft för ett livskraftigt Dalarna

Varje år stödjer Dalakraft ideella barn- och ungdomsföreningar i Dalarna genom sponsring. Vi är även med och ger stöd för 18-30-åringar med egna affärsidéer genom Ung dalakraft. Allt detta för att Dalarna skall fortsätta vara en stark region som sprudlar av liv och arbetstillfällen.

Fyll i intresseformulär

Öppet

Ring oss

0771 48 80 00

Vi har öppet

Idag 8:00 - 21:00
Imorgon 8:00 - 21:00

Bli uppringd

Vi kontaktar dig så snart som möjligt eller på den tidpunkt du önskar.