Producent

Elproducentaffären har genom intresse, engagemang och erfarenhet med åren utvecklats till en helt egen affärsgren hos oss på Dalakraft.

Det har lett till att vi satt samman ett dedikerat specialistteam som står redo att hjälpa er som producenter. Via oss får ni tillgång till förvaltare, valutahandlare och analytiker; experter som förstår er affär och som har kunskap kring såväl hinder som möjligheter.

Vi hjälper er bland annat med riskinventering och förvaltningsupplägg – allt för att ni ska kunna nå en så god lönsamhet som möjligt.

Med vårt expertteam i ryggen, i kombination med vår gedigna erfarenhet inom elhandelsområdet, vågar vi lova att ni kommer att ha nytta av oss.

Senaste marknadsläget

Här kan du läsa om det senaste på marknaden för producenter.

En lönsam kontakt

Varje producent är unik för oss och därför börjar vi med att bjuda in er till ett förutsättningslöst samtal. Vi kommer också att erbjuda en behovsanalys, i syfte att tillsammans kunna kartlägga vilka möjligheter och lösningar som leder till den lönsammaste producentaffären för just er. Tag kontakt med någon av våra företagssäljare redan i dag!

Kontakta oss

Lillemor Arvidsson

Key Account Manager
023 48 80 61
lillemor.arvidsson@dalakraft.se

Helena Gudmundsson

Key Account Manager
0280 48 80 37
helena.gudmundsson@dalakraft.se

Kundservice företag

0771 48 80 00
info@dalakraft.se

Dalakraft har nöjda kunder 

Vår elhandelsexpertis och vår kundservice ger så nöjda kunder att vi rankas i toppen av Sveriges alla elhandelsföretag. Det visar statistik från det oberoende mätinstitutet Svenskt Kvalitetsindex, SKI. 

Stängt

Ring oss

0771 48 80 00

Vi har öppet

Idag 8:00 - 19:00
Imorgon 8:00 - 19:00

Bli uppringd

Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig så snart vi kan.