dalakraft.se använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies.Jag accepterar

Producent

Dalakrafts intresse, engagemang och erfarenhet av handeln med producenter har resulterat i en separat affärsgren med producentaffärer som inriktning och med ett dedikerat specialist-team till våra kunders förfogande. Det innebär att ni som producenter får kontakt med personer som förstår er affär mycket väl och har insikt i både hinder och möjligheter.

Hos oss får du tillgång till vårt producent-team, förvaltare, valutahandlare och analytiker för att nå en så god lönsamhet som möjligt är. Vi hjälper dig som elproducent med bland annat riskinventering och förvaltningsupplägg.

Vår elhandelsexpertis och vår kundservice ger så nöjda kunder att det oberoende mätinstitutet Svenskt Kvalitetsindex(SKI) visar att våra kunder rankar Dalakraft i toppen bland Sveriges elhandelsföretag.

Vi erbjuder vår kunskap kring producentaffären och vår gedigna erfarenhet inom elhandelsområdet för att riskminimera och intäktsoptimera din producentaffär.

En lönsam kontakt

Varje producent är unik för oss och därför bjuder vi in till ett förutsättningslöst samtal där vi även erbjuder en behovsanalys så att vi tillsammans kan komma fram till vilka möjligheter och lösningar som leder till en lönsammare producentaffär. 

dotted_arrow

Vi förstår er affär

Vårt specialist-team står till ert förfogande för alla frågor gällande din produktion.

Välkommen att kontakta oss »

Stängt

Ring oss

0771 48 80 00

Vi har öppet

Idag 8:00 - 21:00
Imorgon 8:00 - 21:00

Bli uppringd

Vi kontaktar dig så snart som möjligt eller på den tidpunkt du önskar.