Våra tjänster

Elavtal

Utifrån förutsättningar, behov och förväntningar presenterar vi vårt bästa elavtal för just er.

Det finns en hel massa parametrar som styr vilket elavtal som passar er bäst. Förbrukningsnivå, hur stor risk ni är beredda att ta, hur pass aktiva ni vill vara kring ert elavtal och hur viktigt förutsägbara elkostnader är för er. För att nämna några. Därför börjar vi alltid med en behovsanalys där vi kartlägger vad som är viktigt för er.

För att boka ett förutsättningslöst och kostnadsfritt möte, kontakta vår företagsförsäljning här.

Energieffektivisering

Visst vill väl även ni ha en effektivare energianvändning? Vi kan hjälpa er! Vi börjar med en kartläggning av företagets energiförbrukning idag, och lämnar utifrån den förslag på energieffektiviserande åtgärder. Ni bestämmer sedan i vilka åtgärder ni vill genomföra, och hur snabbt det ska gå.

Att se över sin energianvändning lönar sig på många sätt och ligger i linje med myndigheternas krav och mål för en hållbar framtid. Att ni gör en satsning på energieffektivisering visar på miljömedvetenhet och samhällsengagemang – samtidigt som ni får reducerade kostnader.

För en förberedande konsultation kontakta vår företagsförsäljning här.

Mikroproduktion sol och vind

Vi vet allt om vilka möjligheter och bidrag som underlättar när ert företag vill bli mikroproducenter av el. Det är faktiskt ganska enkelt att komma i gång – låt oss hjälpa er.

Vare sig era funderingar gäller köp av vindandelar, installation av en solcellsanläggning eller större projekt som etablering av vind- eller vattenkraftverk, så har vi den specialistkunskap och erfarenhet som krävs för att hjälpa er att ta steget. Det behöver inte alls vara krångligt att producera egen el i mindre skala, så kallad mikroproduktion.

Vår företagsförsäljning ger gärna råd kring produktion av el i mindre skala kontakta vår företagsförsäljning här.

Har ni en större produktion vänder ni er direkt till vårt producentteam, klicka här för kontakt.

Laddstolpar

För oss är det en självklarhet att man ska kunna köra elbil i Dalarna. Därför arbetar vi aktivt för en utbyggd laddinfrastruktur, bland annat genom att ha installerat 13 snabbladdare på vägarna till våra stora turistmål i Dalarna.

Till er som företag eller bostadsrättsförening erbjuder vi olika alternativ för laddstolpar, skräddarsydda efter era behov. Välkommen att kontakta vår företagsförsäljning för rådgivning, klicka här.

Stängt

Ring oss

0771 48 80 00

Vi har öppet

Idag 10:00 - 14:00
Imorgon 8:00 - 21:00

Bli uppringd

Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig så snart vi kan.