dalakraft.se använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies.Jag accepterar

Elavtal

Vi lyssnar till era förutsättningar, behov och förväntningar och presenterar sedan förslag till elavtal anpassande för er verksamhet.

Era önskemål på budgeteringsbara elkostnader, krav på risk/säkerhetsnivå ni arbetar efter och den uttagsprofil ni kalkylerar med är exempel på frågor vi går igenom tillsammans. Även elens andel i ert företags totala kostnadsbild kan vara avgörande i utformningen till förslag på ett anpassat elavtal som vi kommer att presentera.

För att boka ett förutsättningslöst och kostnadsfritt möte kontakta vår företagsförsäljning här.

 

Energi-effektivisering

Energieffektiviseringen startar med en kartläggning av ert företags energiförbrukning. Med kartläggningen i hand är det sedan ni som avgör i vilken takt och i vilken omfattning ni önskar utföra åtgärderna.

Energieffektivisering lönar sig på många sätt och är i linje med myndigheternas krav och mål för en hållbar framtid. En investering i energikartläggning och effektivisering speglar ert företags miljömedvetenhet och samhällsengagemang på ett positivt sätt och insatsen och resulterar i reducerade kostnader.

För en förberedande konsultation kontakta Dalakraft företagsförsäljning.

 

Mikroproduktion Sol och vind

Många företag har ett nyvaknat intresse för mikroproduktion då det börjar bli känt att det finns enkla möjligheter och bidrag som underlättar vid en etablering. Vare sig era funderingar gäller köp av vindandelar, installation av solcellsanläggning eller större projekt som etablering av vind- eller vattenkraftverk har vi specialistkunskap och erfarenhet inom områdena. Dalakrafts företagsförsäljning ger rådgivning kring produktion av el i mindre skala, s.k. mikroproduktion, klicka här för mer information. 

Kunder med större produktion vänder sig direkt till Dalakrafts producent-team, klicka här för kontakt.

 

Laddstolpar

Dalakraft arbetar för en utbyggnad av laddinfrastrukturen och är genom engagemanget i Elbil Dalarna, en av initiativtagarna till utbyggnaden av snabbladdare på vägarna till våra stora turistmål i Dalarna.

Dalakraft erbjuder även alternativ för laddstolpar till bostadsrättsföreningar, företag och övriga fastighetsägare som i allt snabbare takt bygger upp sina bestånd av laddstolpar. Välkommen att kontakta vår företagsförsäljning för er rådgivning, klicka här.

Stängt

Ring oss

0771 48 80 00

Vi har öppet

Idag 8:00 - 21:00
Imorgon 8:00 - 21:00

Bli uppringd

Vi kontaktar dig så snart som möjligt eller på den tidpunkt du önskar.