dalakraft.se använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies.Jag accepterar

Gör egen el från sol eller vind

Det har aldrig funnits ett bättre tillfälle att investera i solpaneler än idag. Statliga subventioner, förenklade regler och prisvärda installationer. Dalakraft är en trygg partner med kunskap och erfarenhet inom solenergi som hjälper dig i mål. För dig som kanske saknar ett lämpligt tak för solel finns alltid möjligheten att köpa andelar i ett vindkraftverk istället, eller både och.

Räkna med sol

Att montera solpaneler skall ses som en långsiktig investering och kvaliteten måste vara hög – i alla led. Med Dalakrafts erfarenhet och kunskap inom solenergi är du garanterad en problemfri och enkel installation som börjar betala av sig från första solstrålen.

Steg 1: Börja med att Räkna med sol

Första steget att bli producent av el är att undersöka dina förutsättningar. Det enklaste sättet är att använda Dalakrafts verktyg Räkna med sol som utifrån din fastighet presenterar vad varje tak på tomten kan producera.

Steg 2: Vi följer upp

När vi fått in din intresseanmälan återkopplar vi till dig för att utvärdera ditt tak och kontrollera att det uppfyller alla byggnadsmässiga krav för att installera din solcellsanläggning.

Steg 3: Varde sol, varde el

När du bestämt dig för att investera i solpaneler bokar vi en tid för själva installationen. Under några få arbetsdagar installeras panelerna och nödvändiga elarbeten utförs. Därefter är det bara att vänta på de första solstrålarna att träffa ditt tak.

Steg 4: Följ ditt tak på plats

På Dalakrafts Mina sidor kommer du alltid att se hur mycket el ditt tak har producerat.

Prova att Räkna med sol »

Ta elen från vinden

Som andelsägare i ett vindkraftverk får du köpa el till självkostnadspris – ett pris som är lågt och stabilt över tid. Du bidrar dessutom aktivt till en hållbar framtid, en god insats för miljön!

Läs mer om Vindandelar »

Öppet

Ring oss

0771 48 80 00

Vi har öppet

Idag 8:00 - 21:00
Imorgon 8:00 - 21:00

Bli uppringd

Vi kontaktar dig så snart som möjligt eller på den tidpunkt du önskar.