Solceller till ditt hus

Det har aldrig funnits ett bättre tillfälle att investera i solpaneler än idag med tanke på statliga subventioner, förenklade regler och prisvärda installationer. Dalakraft är en trygg partner med kunskap och erfarenhet inom solenergi som hjälper dig i mål.

Att montera solpaneler är en långsiktig investering och kvaliteten måste vara hög – i alla led. Med vår erfarenhet och kunskap inom solenergi är du garanterad en problemfri och enkel installation som börjar betala av sig från första solstrålen.

Skicka in din intresseanmälan med formuläret längre ner eller ring oss på 0771 48 80 00 så gör vi en kostnadsfri behovsanalys och hjälper dig på bästa sätt.

Det är enkelt att skaffa solceller!

Steg 1: Lämna en intresseanmälan till oss

Första steget att bli producent av el är att undersöka dina förutsättningar.

Steg 2: Vi kontaktar dig

För att utvärdera ditt tak och kontrollera att det uppfyller alla byggnadsmässiga krav för att installera din solcellsanläggning.

Steg 3: Installation hos dig

När du bestämt dig för att investera i solpaneler bokar vi en tid för själva installationen. Under några få arbetsdagar installeras panelerna och nödvändiga elarbeten utförs. Därefter är det bara att vänta på de första solstrålarna att träffa ditt tak.

Steg 4: Följ din elproduktion på Mina sidor

På Mina sidor hos Dalakraft kommer du alltid att se hur mycket el ditt tak har producerat.

Intresseanmälan solceller

Stängt

Ring oss

0771 48 80 00

Vi har öppet

Idag 8:00 - 21:00
Imorgon 10:00 - 14:00

Bli uppringd

Vi kontaktar dig så snart som möjligt eller på den tidpunkt du önskar.