dalakraft.se använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies.Jag accepterar

Dalecarlia Music Awards ❤️ Dalakraft

Musik bär en kraft som är svår att mäta sig med. Musik förenar människor, sätter ord på känslor och blir därmed en naturlig del av de flestas välbefinnande. Musik är en viktig byggsten i ett livskraftigt Dalarna och just därför är Dalakraft partner till Dalecarlia Music Awards. Galan där de som får det att hända på Dalarnas musikscen hyllas.

Med en ambition att skapa ett attraktivt och hållbart Dalarna visar Dalakraft vägen för hur man som företag kan tänka kring marknadssamarbeten. Där är musiken en viktig pusselbit både kulturellt och ur ett tillväxtperspektiv. Dalakraft har sedan tidigare marknadssamarbeten med musikresurscentret Dalapop, Dalhalla och sponsrar kulturlivet på regelbunden basis.

– Dalecarlia Music Awards lyfter något som är viktigt i vårat samhälle. Under galan ges pris till de som genom hårt jobb och stark vilja lyckats förmedla sin passion till det de älskar, musiken. Musiken bär en kraft som kan försätta berg och personerna bakom detta förtjänar verkligen att hyllas, och det görs på ett bra sätt på Dalecarlia Music Awards, och därför är Dalakraft med som partner, -säger Rita Adolfsen, sälj och marknadschef Dalakraft.

Vi är så glada Dalakraft är huvudpartner till Dalecarlia Music Awards! Dalakraft har under de åren stöttat Dalarnas musikliv tack vare flera olika kreativa initiativ. I och med att Dalecarlia Music Awards är årets stora händelse där de som arbetar med, skriver, utövar och älskar musik i Dalarna, samlas för att hylla Dalarnas musikliv, tycker vi att detta är självklart samarbete, -säger Liz Almqvist, projektledare Dalecarlia Music Awards.

Om tävlingen

Under fyra veckor innan galan kommer man att kunna tävla genom att gissa på vinnaren i alla olika kategorier, tävlingen sker på Dalakrafts tävlingsite och den första av fyra tävlingar startar den 22 februari. Tävlingarna avslutas den 19 mars. Vinnarna i tävlingarna presenteras under galan den 24 mars och priserna består av presentkort till upplevelser i magiska Dalhalla.

Om Dalecarlia Music Awards
Dalecarlia Music Awards har instiftats för att uppmärksamma och manifestera styrkan och bredden i Dalarnas fantastiska musikliv. Huvudmannaskapet bärs av Dalapop och Musik i Dalarna, i samarbete med Falu Kommun och Borlänge Kommun. Galan instiftades 2014.

Stängt

Ring oss

0771 48 80 00

Vi har öppet

Idag 8:00 - 21:00
Imorgon 8:00 - 21:00

Bli uppringd

Vi kontaktar dig så snart som möjligt eller på den tidpunkt du önskar.