dalakraft.se använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies.Jag accepterar

Dalarnas musikliv hyllas på Dalecarlia Music Awards

Musik bär en kraft som är svår att mäta sig med. Musik förenar människor, sätter ord på känslor och blir därmed en naturlig del av de flestas välbefinnande. Musik är en viktig byggsten i ett livskraftigt Dalarna  och just därför går vi in som partner till Dalecarlia Music Awards. Galan där de som får det att hända på Dalarnas musikscen hyllas.

Vi vill visa vägen för hur fler företag kan tänka kring sina framtida marknadssamarbeten. Med en ambition att skapa ett attraktivt och hållbart Dalarna. Där är musiken en viktig pusselbit både kulturellt och ur ett tillväxtperspektiv. Dalakraft har sedan tidigare marknadssamarbeten med musikresurscentret Dalapop, Dalhalla och Sånglabbet by Joacim Cans. Att ta steget att bli partner till Dalecarlia Music Awards känns lika självklart som naturligt.

– Dalecarlia Music Awards lyfter något som är viktigt i vårat samhälle. Under galan ges pris till de som kämpat och lyckas förmedla sin passion till det de älskar, musiken. Musiken bär en kraft som kan försätta berg och personerna bakom detta förtjänar verkligen att hyllas, och det görs på ett bra sätt på Dalecarlia Music Awards, och därför är Dalakraft med som partner, säger Rita Adolfsen, sälj och marknadschef Dalakraft.

– Vi är så glada att presentera Dalakraft som vår huvudpartner till Dalecarlia Music Awards! Dalakraft har under de senaste åren stöttat Dalarnas musikliv tack vare flera olika kreativa initiativ. I och med att Dalecarlia Music Awards är årets stora händelse där de som arbetar med, skriver, utövar och älskar musik i Dalarna, samlas för att hylla Dalarnas musikliv, tycker vi att detta är självklart samarbete, säger Liz Almqvist, projektledare Dalecarlia Music Awards.

Dalecarlia Music Awards
​Dalecarlia Music Awards har instiftats för att uppmärksamma och manifestera styrkan och bredden i Dalarnas fantastiska musikliv. Huvudmannaskapet bärs av  Dalapop  och  Musik i Dalarna, i samarbete med  Falu Kommun  och Borlänge Kommun. Galan instiftades 2014.

Stängt

Ring oss

0771 48 80 00

Vi har öppet

Idag 10:00 - 14:00
Imorgon 8:00 - 21:00

Bli uppringd

Vi kontaktar dig så snart som möjligt eller på den tidpunkt du önskar.