dalakraft.se använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies.Jag accepterar

Julia vann vår elcykel- rekommenderar alla att följa Dalakrafts spännande tävlingar

– Jag är så glad över min fina elcykel, jag har verkligen använt den mycket.

Det säger Julia Olsson Ström, lycklig vinnare i Dalakrafts Facebooktävling där priset var en sprillans ny Ecoride elcykel från Teamsportia Rättvik.

Tävlingen på vår Facebooksida pågick under tio dagar i slutet av juni och intresset var enormt. Slutligen var det Julia Olsson Ström, Rättvik, som stod som segrare av det fina priset.

– Jag och min partner har pratat länge om att vi borde köpa en elcykel, men det har inte blivit av. När jag såg Dalakrafts tävling med ett sådant generöst pris var det självklart för mig att tävla. Jag gjorde det ju mest på kul – inte trodde jag att jag skulle bli den lyckliga vinnaren, säger Julia Olsson Ström, när vi når henne på telefon en dryg månad efter avslutad tävling.

Hon har hunnit ha sin cykel under högsommartiden och berättar att hon använt den flitigt.

– I princip alla dagar det inte regnat har jag cyklat till och från jobbet och om jag har haft ärenden in till Rättvik. Den är helt perfekt att ta istället för bilen för att slippa köer och onödiga bilresor.

Många vinster med vinsten

En kvinna med en elcykelJulia anger både klimatet, plånboken och hälsan som skäl för att välja cykeln framför bilen, och menar att elcykeln är en perfekt kombo av ekonomisk och klimatsmart förflyttning som ger viss motion, men som ändå inte kräver något jätteflås.

– Jag använder i princip bara elen uppför och slår av den i övrigt. Därmed blir det ju en del träning ändå, säger Julia Olsson Ström, som berättar att det är självklart för henne att vara kund hos Dalakraft.

– Det är det absolut. Jag vill hålla mig så lokalt som möjligt när det gäller all konsumtion. På samma sätt som att jag vill handla min mat lokalt så använder jag gärna det lokala elbolaget. Jag vet ju också att Dalakraft gör mycket bra saker för exempelvis föreningslivet och erbjuder oss kunder det lilla extra- som exempelvis sådana här fina tävlingar.

Hon rekommenderar alla att följa Dalakraft på Facebook för att inte missa tillfällena när de dyker upp.

Cykelhöst väntar

När nu hösten är i antågande är Julias plan att fortsätta att cykla så mycket som möjligt.

– Jag får väl helt enkelt klä mig lite varmare, jag tänker cykla så länge det funkar!

Från Dalakrafts sida vill vi återigen gratulera vår vinnare och önskar Julia många fina år med sin elcykel.

Stängt

Ring oss

0771 48 80 00

Vi har öppet

Idag STÄNGT
Imorgon 10:00 - 21:00

Bli uppringd

Vi kontaktar dig så snart som möjligt eller på den tidpunkt du önskar.