dalakraft.se använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies.Jag accepterar

Musik förenar människor och sätter ord på känslor!

Musik bär en kraft som är svår att mäta sig med. Musik förenar människor, sätter ord på känslor och blir därmed en naturlig del av de flestas välbefinnande. Musik är en viktig byggsten i ett livskraftigt Dalarna och därför är Dalakraft partner till Dalecarlia Music Awards som skulle gått av stapeln den 4 april i Borlänge. Till följd av rådande situation kommer Dalecarlia Music Awards kunna ses på nätet istället.

Just nu står musikbranschen, som så många andra, inför enorma utmaningar till följd av det nya coronaviruset. Med anledning av detta har vi nu valt, att tillsammans med vår partner Dalecarlia Music Awards, styra om vårt bidrag till dalarnas musikliv genom en tävling. För varje unik tävlingsdeltagare bidrar Dalakraft med 50kr till Dalapops arbete med att stötta Dalarnas musikliv.

Om tävlingen
Vinn tävlingen genom att gissa rätt vinnare i kategorierna Året artist, Årets band, Årets Folkmusik, Årets musikvideo samt en viktig utslagsfråga.

För varje unik tävlingsdeltagare bidrar Dalakraft med 50kr till Dalapops arbete med att stötta Dalarnas musikliv. Vinnaren av tävlingen får möjlighet att stötta en valfri konsertarrangör i Dalarna.

Till tävlingen

Stängt

Ring oss

0771 48 80 00

Vi har öppet

Idag 10:00 - 14:00
Imorgon 8:00 - 21:00

Bli uppringd

Vi kontaktar dig så snart som möjligt eller på den tidpunkt du önskar.