Power walk ger energi och pengar till IFK Rättvik Bandy

Lördagen den 18 november arrangerar IFK Rättvik Bandy en familjedag. Syftet är att få fler barn och unga att få upp ögonen för sporten – och att samla in pengar till klubbkassan. Du kan bidra genom att gå den tre kilometer långa Power walken som arrangeras i samarbete med Dalakraft.

– Vår ambition är att bidra till att barn och ungdomar i Rättvik får en meningsfull och sund fritid. Det är bland annat därför vi arrangerar vår familjedag, där vi hoppas att så många som möjligt går vår Power walk.

Det säger Matti Myllykoski, klubbchef i IFK Rättvik Bandy.

Han berättar att Power walken helt enkelt är en frisk promenad på en snitslad tre kilometer lång bana, tillgänglig för rullstolar ochPorträttbild på en man i bandyhjälm. barnvagnar, där du samtidigt som du tränar hjärtat, även ger med hjärtat.

– Det kostar 100 kronor – eller frivilligt högre belopp – att delta. Vi har som mål att under hösten fram till och med Power walken samla in 100 000 kronor till klubbkassan. Vi är redan igång med insamlingen genom att spelarna själva delar den i sina kanaler, berättar Matti.

Pengarna går till klubbens verksamhet

Insamlingen sker nämligen via en digital insamlingssida som Dalakraft bidragit med. Där kan klubben utan krånglig administration ta emot medlemmars och Rättviksbors välvilliga bidrag.

– Vi är jätteglada över att Dalakraft hjälper oss med det här. För en liten ideell förening är det oerhört värdefullt, säger Matti.

Pengarna ska oavkortat gå till att utveckla föreningens verksamhet.

Se både damerna och herrarna

Under familjedagen ska föreningen såklart också passa på att visa upp sin sport.

– Vi har samlat både dam- och herrlagen som ska spela matcher. Damerna möter Uppsala klockan 13 och herrarna möter Motala klockan 17. Däremellan bjuder vi på godisregn, skattjakt, ansiktsmålning, möjlighet att träffa idolerna i dam- och herrlagen – och naturligtvis Power walken! Vi hoppas verkligen att så många som möjligt tar chansen och går den. Nog för att man kan skänka pengar ändå, men vi vill ju främja folkhälsan, avslutar Matti.

Jag vill gå och samtidigt stärka klubben

Stängt

Ring oss

0771 48 80 00

Vi har öppet

Idag 8:00 - 19:00
Imorgon 8:00 - 19:00

Bli uppringd

Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig så snart vi kan.