Upplev dalakraften i Dalhalla – gå 2 för 1

Hela företagsidén genomsyrades av ambitionen att jobba så lokalt som möjligt när Rättvik Event tog över driften av Dalhalla 2012.
– I det har Dalakraft kommit att bli en väldigt viktig samarbetspartner till oss, säger Jens Christiansson, försäljningsansvarig.
I sommar ger det samarbetet dig som Dalakraftkund exklusiva erbjudanden på magnifika konsertupplevelser.  

– Våra affärsidéer klickar och vi har ett gemensamt tänk kring att aktivera oss tillsammans och därmed skapa mervärden för våra kunder. Redan när jag fick samarbetsidén presenterad för mig för flera år sen; upplev dalakraften i Dalhalla, gillade jag pitchen omedelbart och kände att det här kommer att bli bra, säger Jens om samarbetet. 

Han får medhåll av Dalakrafts kommunikationschef, Andreas Thunmarker. 

– Vi strävar åt samma håll och har samma syn på partnerskap. I sommar kan vi erbjuda våra kunder att gå två för en på en rad fantastiska konserter; det tycker vi är helt grymt. 

Bredden är viktig 

Dalhalla, liksom Dalakraft, väljer sina samarbetspartners med noggrannhet.  

– Vi vill jobba med starka varumärken som vi känner samhörighet med. Vi har en världsunik arena som alltid finns med på listor över topp fem världens häftigaste utomhusarenor – och den ligger här! I Dalarna! Självklart ska vi samarbeta med de bästa bolagen i Dalarna, säger Jens, och nämner ett av många viktiga samverkansprojekt:

– Det är Dalakraft som, tillsammans med Leksands Sparbank, hjälpt oss att kunna erbjuda ett fritt wifi i Dalhalla. Det har gjort att våra besökare kan vara uppkopplade och sprida vår arena i sociala medier.

När det kommer till att välja ut akterna som ska få framträda på Dalarnas enda fasta internationella arena så handlar det om fingertoppskänsla samt en gnutta tur. 

– Vi har samarbeten med alla stora produktionsbolag och vill gärna ha ett Dalhallastopp för både internationella akter och de stora svenska sommarturnéerna. Det viktigaste för oss är bredden, att vi ska ha något för alla. Dessutom vill vi varje sommar krydda med något lokalt, berättar Jens Christiansson. 

Gå 2 betala för 1 

Sommaren som ligger framför oss stoltserar Dalhalla bland annat med Judas Priest, Kristina från Duvemåla, Tomas Ledin, Jesus Christ Superstar, Thomas Stenström och Moonica Mac, Peter Jöback och In Flames. Brett!  

Som Dalakraftkund kommer du att kunna gå två men betala för en på en rad olika konserter på Dalhalla. Gå vidare till vår erbjudandesida för att få veta mer om vilka konserter det gäller.

Ta mig till erbjudandesidan nu!

Stängt

Ring oss

0771 48 80 00

Vi har öppet

Idag 10:00 - 14:00
Imorgon 8:00 - 21:00

Bli uppringd

Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig så snart vi kan.