dalakraft.se använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies.Jag accepterar

ekholms-hockeyskola_logo_transparent

Vi fyller på med information här allt eftersom.

Boende
Det erbjuds boende till alla spelare, och det blir då på hårt underlag, så man behöver ha med en luftmadrass/madrass, täcke och kudde samt sängkläder och handduk.

Lunch och middag
Under alla dagar serveras frukost, lunch, middag och kvällsmål till alla spelare. Ange ev allergier i anmälan.

Fokus tjejer
Under åren har vi haft många tjejer på skolan, och vi vill gärna uppmuntra ännu flera tjejer att söka! Vi kommer att köra en flickgrupp under v 29.

Självklart välkomnar vi tjejer i alla grupper, men vi hoppas vi kan locka ännu fler tjejer genom att det finns en separat flickgrupp.

Anmälningstid
Anmälan är öppen till den 18 april och antagningsbesked skickas ut i slutet på april. Anmälan är bindande om man inte avsagt sin plats en vecka efter antagningsbeskedet.

Kostnad
2000 kr inkl mat och logi och skall vara betald senast den 31 maj.

Ej möjligt att byta grupp
Den grupp du blir tilldelad i antagningen kan inte ändras. Det är alltså inte möjligt att byta till en tidigare eller senare vecka. Om du ej fått ditt förstahandsval beror detta på den veckan var fullbokad.

Övriga frågor?
Ni är alltid välkomna att maila in övriga frågor till hockeyskola@dalakraft.se så svarar vi så fort som möjligt. Det kommer att vara svårt att få svar på frågor via telefon så vi uppmanar att istället nyttja mail.

Häng med i väntan på sommaren!
Missa inte att följa Ekholms Hockeyskola på Facebook! Här lägger vi löpande ut information om allt som händer inför och under!
http://www.facebook.com/ekholmshockeyskola

Ansök nu

 

Stängt

Ring oss

0771 48 80 00

Vi har öppet

Idag 8:00 - 21:00
Imorgon 8:00 - 21:00

Bli uppringd

Vi kontaktar dig så snart som möjligt eller på den tidpunkt du önskar.