dalakraft.se använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies.Jag accepterar

Ladda ditt fritidshus med Dalakraft

När du handlar el av Dalakraft bidrar du till ett bättre samhälle – och till ett ännu mer livskraftigt Dalarna. All vår el är 100% grön och kommer från förnybara källor som sol, vind och vatten. Tillsammans med våra kunder stöttar vi också lokala initiativ och framtida förmågor i Dalarna. Med generösa öppettider hjälper vår prisbelönta kundkontakt dig med dina frågor. 

Gör som Idre Fjäll, ladda ditt hem eller fritidshus med dalakraft. Vi hjälper dig med rätt elavtal, ett smidigt bredbandserbjudande för fritidshus och även laddlösning för din elbil. I samarbete med Idre Fjäll önskar vi på Dalakraft dig välkommen som kund hos ett av Sveriges mest rekommenderade elhandelsbolag!

Elavtal

Dala Elfond är vårt mest populära elavtal! Med Dala elfond handlar du el på ett annorlunda och enkelt sätt. Du får en gyllene medelväg mellan fast och rörligt som aldrig behöver tecknas om och rullar på så länge du vill. Våra elhandelsexperter köper in 100% förnybar el efter marknadsläget, de köper mer när elpriset känns gynnsamt och köper mindre eller avvaktar när marknadsläget känns högt. Detta ger dig som kund ett stabilt pris över tid, som varierar månad för månad, men minimerar rörelsen kopplat till marknadens ibland kraftiga och snabba svängningar. Du har även enkelt kontroll över din förbrukning och avtal på Mina sidor.

Är du intresserad av att bli kund hos ett av Sveriges mest rekommenderade elbolag? Det är bara att fylla i formuläret nedan!

Bredband för fritidshus

Bredband är en riktig frihet – streama film, underhållning för barnen och att kunna spela spel. Nu hjälper vi dig att kunna ha bredband i ditt fritidshus, utan att behöva betala fullpris hela året. Med Dalakraft Bredband Fritidshus 100/100Mbit/sekund kan du surfa i 5 valfria månader under ett kalenderår. Ett avtal perfekt för dig med stuga i fjällen! Du får även möjlighet till ett förmånligt köp av WiFi-router.

 • Surfa med 100/100 Mbit/s i 5 valfria månader under ett kalenderår
 • Möjlighet till felsökning av router via fjärrstyrning av Dalakrafts support
 • Perfekt för dig med stuga i fjällen
 • Ingen startavgift

Är du intresserad av Bredband för fritidshus?
Läs mer och beställ här!

Laddbox

Att kunna ladda sin elbil i fritidshuset är riktigt skönt. Vi på Dalakraft har lång erfarenhet av laddlösningar och hjälper dig från intresse tills dess att du kan ladda din bil. Vi kan rekommendera vilken laddare du ska ha för dina behov och förutsättningar, till exempel om du behöver en betallösning för laddboxen. Kontakta oss för en kostnadsfri behovsanalys och bistår dig på bästa sätt för att få en säker och trygg laddlösning för ditt hem, stuga eller företag.

 • En säker och korrekt installation
 • En kontaktperson för hela installationen

Är du intresserad av laddlösningar?
Läs mer och kontakta oss här!

Bli elavtalskund

Använd formatet yyyymmddnnnn
Ange ditt förnamn
Ange ditt efternamn
Ange din adress
Ange ditt postnummer med fem siffror
Ange din ort
Ange utflyttningsdatum
Ange inflyttningsdatum
Ange din nya adress
Ange ditt nya postnummer med fem siffror
Ange din nya ort
Ange tidigare ägare/hyresgäst
Ange din e-postadress
Ange ditt telefonnummer
 • Vi tar hand om ditt elinköp
 • Avtalet behöver aldrig tecknas om
 • Löper på så länge du vill med 3 månaders uppsägning
 • Du får 100% grön el
Du måste ge oss din fullmakt

Jag ger Dalakraft eller den de sätter i sitt ställe min fullmakt

 • Att i mitt ställe kontakta mitt elhandels­företag för att kontrollera avtals­villkor, bindnings­tid och avsluta elhandels­avtalet på sådant sätt att kostnader undviks.
 • Att säga upp medlemskap och häva fullmakt hos elförvaltningstjänst.
 • Kontakta mitt elnäts­företag för att inhämta anläggnings­uppgifter, registrerat elhandels­företag samt teckna och avsluta nätavtal.
 • Fullmakten gäller ovanstående adresser där jag är giltig avtalspart samt den som önskar teckna avtal.
 • Fullmakten är giltig i 2 månader.

Med bredband från Dalakraft kan du utan bekymmer se på dina favoritprogram, spela onlinespel, surfa och skicka stora filer.

Loading

För att leverantörsbyte skall kunna genomföras måste du vara innehavare av nätavtalet. Dalakraft kommer inom kort sända bekräftelse på avtalet och därefter gäller 14 dagars ångerrätt.

Du måste godkänna villkoren
Stängt

Ring oss

0771 48 80 00

Vi har öppet

Idag 8:00 - 21:00
Imorgon 8:00 - 21:00

Bli uppringd

Vi kontaktar dig så snart som möjligt eller på den tidpunkt du önskar.