dalakraft.se använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies.Jag accepterar

Beställ hemmaladdare

Om du äger en elbil eller går i planerna att skaffa en är det nu ett utmärkt tillfälle att installera en hemmaladdare. Vi på Dalakraft hjälper dig med hela installationen.

Fördelar att beställa från Dalakraft

Genom att beställa din hemmaladdare från Dalakraft garanterar vi:

 • En säker och korrekt installation
 • En kontaktperson för hela installationen
 • Ett nummer att ringa för support året runt

Våra hemmaladdare

Våra hemmaladdare finns i flera varianter. Ring oss på 0771 48 80 00 för mer information eller om du har ett specifikt önskemål.

 1. Detta ingår i Standardinstallation

  Standardinstallation är framtagen för att täcka behovet hos de flesta villaägare som vill installera en hemmaladdare. Här ingår allt arbete och material till ett fast pris. För att ta del av erbjudandet om standardinstallation behöver nedanstående punkter vara uppfyllda:

  • Du äger bostaden/byggnaden där hemmaladdaren kommer att installeras. Alternativt har du ett skriftligt godkännande från fastighetsägaren.
  • Fastigheten där hemmaladdaren ska installeras är korrekt ansluten till elnätet med tre faser och minst 20 A i huvudsäkring eller en huvudsäkring som täcker hushållets behov med en hemmaladdare inkopplad.
  • I standardinstallationen ingår upp till 10 meters kabeldragning mellan elcentralen och hemmaladdarens placering. En håltagning i trä/gips/lättbetong/leca ingår. Eventuella anpassningar som behövs för att genomföra installationen, faktureras dig som kund enligt gällande prislista från installatören.
Öppet

Ring oss

0771 48 80 00

Vi har öppet

Idag 8:00 - 21:00
Imorgon 8:00 - 21:00

Bli uppringd

Vi kontaktar dig så snart som möjligt eller på den tidpunkt du önskar.