Dalakraft tecknar ramavtal med Studentbostäder i Norden

Dalakraft ska förse drygt 4 000 studenter över hela landet med grön el. Det genom ett nytt ramavtal med Studentbostäder i Norden AB gällande hela fastighetsbeståndet, samt deras egen förbrukning. 

För oss som studentbostadsbolag är det viktigt med miljömärkt el. Därför var det naturligt för oss att välja en aktör som Dalakraft som kan leverera grön el på bred front, säger Magnus Jägre, innovations- och hållbarhetschef på Studentbostäder i Norden.  

Han berättar att de som bolag bedriver ett långsiktigt miljöarbete genom hela kedjan – från utveckling, förvaltning och byggande av studentbostäder – för att alltid sträva efter en så minimal miljöpåverkan som möjligt.  

Vår målsättning har varit att öka andelen el från förnybara energikällor i alla projekt.  

Valet föll på Dalakraft 

Därför blev Dalakraft ett enkelt val av ramavtalsleverantör. Bolaget säljer 100 procent grön el till privatpersoner och företag i hela Sverige, bland annat genom att köpa förnybar el från lokala elproducenter.  

För oss är det självklart att enbart leverera grön el, och vi märker att efterfrågan på just det ökar från företag och organisationer runt om i Sverige. Vi är glada att Studentbostäder i Norden har valt oss som leverantör och hoppas på ett långt och givande samarbete säger Hillevi Blomkvist, företagssäljare på Dalakraft.  

Till vår företagsförsäljning

 

Stängt

Ring oss

0771 48 80 00

Vi har öppet

Idag 8:00 - 21:00
Imorgon 10:00 - 14:00

Bli uppringd

Vi kontaktar dig så snart som möjligt eller på den tidpunkt du önskar.