dalakraft.se använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies.Jag accepterar

Klirr i klubbkassan

Våra barn och ungdomar behöver ett starkt engagemang från oss vuxna och här gör föreningslivet en ovärderlig insats. Men det behövs resurser för allt det de vill genomföra. Då är det ofta så att familjerna får ett slit med att sälja bingolotter, kakor, strumpor, julgranar och plocka skräp, det känner många av oss till. Nu ger vi på Dalakraft en annan möjlighet till rejält klirr i kassan.

Alla behöver el, men alla har inte Dalakraft och då passar vi på att förena nytta med nöje. Dalakraft erbjuder en utdelning på 350:-/ny elkund som föreningen värvar till oss. Hela 35.000:- i utdelning blir det om 25 personer värvar fyra kunder var till Dalakraft. Och det kan bli mycket mer om ni vill värva fler.

Föreningen som vill värva får en egen landningssida på Dalakrafts hemsida där ni kan lägga in både klubbmärke och lagbild. Varje vän, släkting eller fan som tecknar sig som ny kund hos Dalakraft på denna sida ger er värvningsutdelning.

För att få veta mer hur/när pengarna betalas ut och vad ni har för information att tillgå vid värvningen ringer ni 0771 48 80 00 eller fyller i formuläret nedan, så är ni snart igång.

Kunder från hela landet är välkomna till Dalakraft och de får då ett av Sveriges mest rekommenderade elhandelsbolag (enligt Reco), smarta elavtal och en kundservice på topp!

Intresseanmälan – Föreningsel

Öppet

Ring oss

0771 48 80 00

Vi har öppet

Idag 10:00 - 14:00
Imorgon 10:00 - 14:00

Bli uppringd

Vi kontaktar dig så snart som möjligt eller på den tidpunkt du önskar.