dalakraft.se använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies.Jag accepterar

Aktuella erbjudanden

25% på HUMORKALASET DALHALLA – 17 AUG 

Humorkalaset

Under en helt unik kväll i november sammanstrålade Sveriges komikerelit i Stockholm för en fullmatad humorshow. Succén var ett faktum – skrattfesten, publikjublet och komikernas briljans gjorde det omöjligt att inte ta det vidare…

”Humorkalaset blev sån succé i Stockholm så nu längtar vi alla efter att dra till Dalhalla och skratta tillsammans en sommarkväll under en bar himmel” -Johan Glans

Dalakraft erbjuder dig som kund att köpa biljetter till 25% rabatt på utvalda kategorier.
 

Mer info om evenemanget finner du på: www.humorkalaset.se


Res smart med tåg i sommar

interrail2

Res smart i sommar, du som Dalakraftkund får 5% rabatt på köp hos interrail.
Med ett Interrailkort får du praktiskt taget obegränsat med resor med de flesta stora tågoperatörer i Europa. Ta dig enkelt till – och från – nästan var som helst.

Erbjudandet gäller tom. den 2 September


 

Njut av en god bok!

Bookbeat Offer site

Nu får Dalakraftkunder möjlighet att lyssna på ljudböcker fritt 1 månad hos BookBeat. Du får tillgång till tiotusentals ljud och e-böcker direkt i din mobil. Det är enkelt att komma igång och alltid aktuella titlar liksom klassiker. Ingen bindningstid, och du avslutar ditt abonnemang enkelt efter den fria månaden om du så önskar. Erbjudandet gäller nykunder hos BookBeat t.o.m 1/9.


Gå 2 för 1 på Lundell på Dalhalla

Lundell

Ulf Lundell är en svensk musiker, författare och konstnär och legend. Redan 1975 debuterade Lundell med LP:n Vargmåne och på 1980-talet slog han igenom stort med låten “Öppna landskap”, en låt som föreslogs som ny nationalsång.


Som kund hos Dalakraft får du möjligheten att gå 2 för 1.

Begränsat antal biljetter, så först till kvarn.

Gå 2 för 1 på Hammerfall och Mustasch på Dalhalla

Hammerfall

Mustasch och Hammerfall rockar loss i Dalhalla. Båda banden har långa gedigna CV med både arenakonserter och prisbelöningar. Vi lovar garanterat ös!
Som kund hos Dalakraft får du möjligheten att gå 2 för 1. 
Begränsat antal biljetter, så först till kvarn.


Varmt välkomna till Dalakraftdagen på Leksand

Sommarland_2000x800

Lördagen den 17 augusti är det dags för Dalakraftdagen på Leksand Sommarland för fjärde sommaren i rad! Dalakrafts kunder betalar endast 120 kr/person i inträde inklusive parkering. Ordinarie pris 380 kr/person. 

Även i år får du också 20% rabatt i alla restauranger och kiosker under dagen samt 50% på camping och logi under helgen! 

Leksand Sommarland har en mängd spännande aktiviteter för hela familjen! Passa även på att delta i Dalakrafts egen skattjakt med möjlighet att få öppna skattkistan!
Kom och upplev dalakraften tillsammans med oss! Max 6 biljetter/hushåll och barn under en meter går in gratis. Gäller endast förköpta biljetter. 

Begränsat antal platser.
Parkering är gratis mot uppvisning av förköpt biljett.

Stängt

Ring oss

0771 48 80 00

Vi har öppet

Idag 8:00 - 20:00
Imorgon 8:00 - 20:00

Bli uppringd

Vi kontaktar dig så snart som möjligt eller på den tidpunkt du önskar.