dalakraft.se använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies.Jag accepterar

Mer än ett elbolag

Att företag engagerar sig för en positiv samhällsutveckling har blivit allt viktigare. Det gäller både för vår miljö och för att ge människor bra livsvillkor. För oss på Dalakraft är det en självklarhet att vi vill dra vårt strå till stacken och bidra till att Dalarna blir en bättre plats att leva och verka i.

Genom sponsring

Grunden är bland annat att barn och ungdomar som växer upp här har kul och mår bra. Vi bidrar till det genom att sponsra föreningar och organisationer i Dalarna med över 200,000 kr varje år. De ideella krafterna som är engagerade inom både idrott, kultur och sociala rörelser är helt avgörande för att skapa en meningsfull fritid för våra barn.

Hockeyn har en stark förankring i vårt län och många tjejer och killar vill spela. Men det är en dyr sport att ägna sig åt. Därför arrangerar vi en hockeyskola tillsammans med hockeyproffset Mattias Ekholm och Mora IK till ett lägre pris än de flesta andra.

Genom stipendier

Vi vill också att unga människor ska ha möjlighet att stanna kvar i Dalarna och utvecklas. Därför har vi skapat ett stipendium ”Ung dalakraft” som hjälper Dalarnas unga att förverkliga sina drömmar och idéer. Stipendiet tilldelas ett eller flera projekt varje år.

Genom att lyfta och uppmärksamma

Att uppmärksamma och belöna personer som har ett starkt engagemang och hjälper till att göra Dalarna livskraftigt tycker vi är viktigt. Det gör vi genom att på olika sätt lyfta personer, rörelser eller organisation som får det att hända.

Genom samarbeten som gynnar alla parter

Dalarna är rikt på upplevelser både sommar och vinter, och vi vill göra det möjligt för fler att ta del av dem. Därför erbjuder vi våra kunder regelbundet rabatter på entrébiljetter, boenden eller produkter som bidrar till en mer hållbar vardag!

Genom nära service och tjänster

Som elhandelsföretag känner vi också ett ansvar för att hjälpa människor att göra bra val när det handlar om energifrågor. Vi vill att dalfolket ska känna att vi alltid är nära och beredda att hjälpa till. Närheten är viktig för oss både när det gäller våra produkter och tjänster. Elen vi levererar hämtar vi så långt det är möjligt från producenter i närområdet.

När vi installerar solceller på tak eller laddare till elbilar så anlitar vi lokala entreprenörer som vi, och du, kan lita på. Inte bara för att vi vet vad de går för, utan också för att vi tycker det är viktigt att skapa arbetstillfällen där vi bor och verkar.  

Tillsammans skapar vi ett livskraftigt Dalarna.

Öppet

Ring oss

0771 48 80 00

Vi har öppet

Idag 8:00 - 21:00
Imorgon 8:00 - 21:00

Bli uppringd

Vi kontaktar dig så snart som möjligt eller på den tidpunkt du önskar.