dalakraft.se använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies.Jag accepterar

Självförsörjning känns gott!

Vi odlar egna grönsaker, bakar eget bröd – varför inte producera egen el? Anlägga mindre vindkraftverk, installera solceller eller köpa vindandelar är de enkla vägar som idag står till buds för den som inte har ett strömmande vattendrag att tillgå på sin mark.

Vindkraft i eget verk eller i andelar

Mindre egna vindkraftverk syns inte så ofta i våra landskapsbilder ännu, men intresset ökar i takt med att självförsörjningstrenden stärks. Vi på Dalakraft erbjuder den enklare formen av vindel som passar alla, även lägenhetsboende, det vill säga vindandelar. Vi samarbetar med flera vindföreningar och kan erbjuda vindandelar från endast 660:-. Andelarna berättigar sedan till ett visst uttag av el till självkostnadspris.

Solceller på tak och mark

Solceller är den starkast växande formen inom självförsörjning av el. För den med egen fastighet/mark  finns möjligheten till takplacering när taket ligger oskuggat och i rätt riktning. Även markmontering av en solcellsanläggning är möjlig och utrymmet under solcellerna kan dessutom bli en praktisk och skyddad förvaringsplats på tomten.

Sälja din el? Javisst!

Producerar du mer el än vad du själv förbrukar i det egna lilla vindkraftverket eller solcellsanläggningen? Då är det möjligt för dig som mikroproducent att sälja din överproduktion av el till oss på Dalakraft, vare sig det gäller en redan installerad solelanläggning eller vid en nyinstallation.

Nyfiken och vill veta mer?

Hur förutsättningarna ser ut för dig som mikroproducent och vilka bidrag du kan ansöka berättar vi gärna mer om. Välkommen att ringa vår kundkontakt på 0771 48 80 00 eller gå direkt till intresseanmälan för att få offert på solceller, klicka då här.

Stängt

Ring oss

0771 48 80 00

Vi har öppet

Idag 8:00 - 21:00
Imorgon 8:00 - 21:00

Bli uppringd

Vi kontaktar dig så snart som möjligt eller på den tidpunkt du önskar.