dalakraft.se använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies.Jag accepterar

Förbättra ditt elavtal

Mer än hundra verksamheter har tillsvidarepris

Efter en genomlysning av elkostnaderna i Praktikertjänst har det framkommit att många verksamheter inte förhandlat sina elavtal, utan istället har ett s.k. tillsvidareavtal hos sin elleverantör. Det innebär ofta kraftspriser som ligger betydligt högre än med ett förhandlat avtal. Dalakraft kan hjälpa er till det förmånliga avtal som Praktikertjänst förhandlat fram, ett rörligt avtal med 100% Grön El utan vare sig månadsavgift eller fakturapåslag. Avtalet är löpande med 14 dagars uppsägningstid. 

Dalakraft kontaktar er

Dalakrafts kundansvarige Eva Swén kommer att kontakta alla verksamheter i Praktikertjänst som har tillsvidarepris och erbjuda dem ett smidigt byte till Dalakraft. Men redan nu kan du även själv teckna ditt elavtal genom att fylla i nedanstående formulär så tar Dalakraft hand om avtalsbytet.

Dalakrafts medarbetare Ewa Swén


Vill du kontakta Eva?

023 48 80 58
eva.swen@dalakraft.se

Ange ditt förnamn
Ange ditt efternamn
Ange din referens
Ange din adress
Ange ditt postnummer med fem siffror
Ange din ort
Ange din e-postadress
Ange ditt telefonnummer
  • Ramavtalets rörliga elpris baseras på Nord Pool Spots timpriser för aktuellt elområde. Därutöver tillkommer kostnader för kraftinköp, balanskraft, avgifter till Svenska Kraftnät och elcertifikatsavgift enligt gällande kvotplikt.

ger Dalakraft eller den de sätter i ställe fullmakt

  • Att kontakta elnätsföretag för att inhämta uppgifter om elanläggningar samt registrerat elhandelsföretag.
  • Att kontakta nuvarande elhandelsföretag för att inhämta uppgifter om elavtalet. Elpris, avtalsvillkor, uppsägnings- och bindningstid, samt säga upp avtalet på ett sådant sätt att kostnader undviks och återkalla ev. fullmakt.
  • Kontakta elförvaltningstjänst för att inhämta uppgifter om avtalet samt säga upp avtal/medlemskap samt återkalla ev. fullmakt.
  • Fullmakten är giltig t.om. 2018-12-31
Du måste godkänna villkoren
Stängt

Ring oss

0771 48 80 00

Vi har öppet

Idag 8:00 - 21:00
Imorgon 8:00 - 21:00

Bli uppringd

Vi kontaktar dig så snart som möjligt eller på den tidpunkt du önskar.