Som elkund hos Dalakraft har du möjlighet att välja en modern, smart och prisvärd larmlösning. Dala Hemlarm skyddar dig och din bostad vid inbrott, brand, vattenläckage och strömavbrott. Dessutom har du ett inbyggt skydd vid överfall eller hotfulla situationer.

I din larmapp ingår nämligen personlarm och digital grannsamverkan, där du själv väljer vilka grannar som ska meddelas om ditt larm går. Du kan också lägga till väktarutryckningar för extra trygghet.

Dala Hemlarm tar en kvart att installera och är ständigt uppkopplat mot 4G-nätet.

Ett tryggt och smart hemlarm

 • Sensorer för b.la. inbrott, brand & vatten
 • Superenkel installation
 • Inbyggt personlarm
 • Mobil uppkoppling – funkar överallt
 • Unik grannsamverkan i appen
 • Allt för endast 249 kr i månaden*

Unik digital grannsamverkan ingår

Grannsamverkan har en mycket brottsförebyggande effekt – med Dala Hemlarm blir funktionen digital och lättmanövrerad. Du bestämmer själv vilka grannar som får ett meddelande om ditt larm går. Grannen kan snabbt tända upp sitt hus och  skrämma bort en inbrottstjuv. I händelse av brand kan din granne faktiskt rädda ditt liv.

Den smarta tjänsten innebär att om du inte agerar på ett inbrotts- eller brandlarm inom två minuter så skickas ett meddelande till ditt inlagda nätverk av grannar – de som har störst chans att hjälpa dig snabbt.

Styr allt med mobilen

Dala Hemlarm bygger på smart, svenskutvecklad teknik. Du larmar på och av med din mobil och lägger enkelt till familjemedlemmar och grannar i vår smarta app. Du ser vem som aktiverat larmet och styr vem eller vilka som ska aviseras. I appen kan du också aktivera personlarmet vid behov, skicka notiser till grannar om ditt larm går, samt få vetskap om brott som begås i ditt närområde.

Allt detta ingår i grundpaketet (249:-/månad*):

 • App där du styr hela ditt larmsystem
 • Huvudenhet
 • Rörelsesensor
 • Brandvarnare
 • Vattensensor
 • Personlarm

*En startkostnad om 495:- tillkommer.

  Inbrottslarm

Larmenheten innehåller smarta sensorer som mäter husets lufttryck och reagerar om en dörr eller ett fönster bryts upp eller krossas (täcker upp till 400 m2). Tillsammans med rörelsesensorn ger det ett extra starkt inbrottsskydd. Om larmet går får du genast meddelande och telefonsamtal och agerar du inte inom två minuter går larmet vidare till dem du lagt in i appen. Det även går att köpa till väktarutryckning.

  Temperaturlarm

Om temperaturen i din bostad går under eller över de gränsvärden du själv ställt in i appen får du meddelande om det. Kanske extra viktigt för fritidshuset som tidvis står tomt.

  Brandlarm

Larmenheten är trådlöst kopplad till dina brandvarnare och meddelar utvalda personer samt larmcentralen vid rökutveckling. Brandlarmet är alltid aktivt.

  Vattenlarm

Trådlöst kopplade vattensensor placeras exempelvis vid avloppet i köket. Vid ett läckage meddelas du snabbt och kan därmed förhindra omfattande vattenskada.

  Strömavbrottslarm

Om strömmen går blir du meddelad genom sms och notis i appen, likaså när elen är tillbaka. Larmenheten har ett eget batteri och fungerar även vid strömavbrott i 30 timmar.

  Personlarm

I appen finns ett personlarm som kan användas av hela familjen. När det aktiveras går larm till dem du lagt in i appen, som sedan kan välja vidare åtgärd, exempelvis att ringa polisen. Tjänsten använder sig av positioneringsdata som varje minut skickar koordinater, kartbild och batteristatus på telefonen till dem du anslutit.


 

Jag vill veta mer om Dala Hemlarm

Genom att fylla i formuläret nedan tackar jag ja till att bli kontaktad av Dalakrafts kundservice för mer information om Dala Hemlarm.

Stängt

Ring oss

0771 48 80 00

Vi har öppet

Idag 8:00 - 21:00
Imorgon 8:00 - 21:00

Bli uppringd

Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig så snart vi kan.