Inbrottslarm

Smarta sensorer mäter husets lufttryck och reagerar om dörrar eller fönster bryts upp eller krossas täcker upp till 400 m². Ihop med rörelsesensorn ger det ett starkt inbrottsskydd. Om du inte agerar på ett larm inom två minuter, går det vidare till dem du lagt in i appen – läs om grannsamverkan längre ned.

  Temperaturlarm

Om temperaturen i din bostad går under eller över de gränsvärden du ställt in får du sms om det.

  Brandlarm

Larmet är trådlöst kopplad till dina brandvarnare och meddelar utvalda personer.

  Vattenlarm

Trådlöst kopplade vattensensor placeras exempelvis vid avloppet i köket. Vid ett läckage meddelas du snabbt och kan undvika vattenskada.

  Strömavbrottslarm

Om strömmen går får du sms om det, likaså när elen är tillbaka. En trygg funktion om du är bortrest eller att ha i fritidshuset. Larmenheten har ett eget batteri och fungerar även vid strömavbrott i 30 timmar.


 


 

Unik digital grannsamverkan ingår

Grannsamverkan har en mycket brottsförebyggande effekt – med Dala Hemlarm blir funktionen digital och lättmanövrerad. Du bestämmer vilka grannar som får sms om ditt larm går. Grannen kan snabbt tända upp sitt hus och  skrämma bort en inbrottstjuv – eller rädda ditt liv om det brinner.

Styr allt med mobilen

Dala Hemlarm bygger på smart, svenskutvecklad teknik. Du larmar på och av med mobilen, ser vem som aktiverat larmet och styr vilka som ska aviseras. I appen kan du också bland annat aktivera personlarmet vid behov.

Allt detta ingår i grundpaketet (249:-/månad*):

  • App där du styr hela ditt larmsystem
  • Huvudenhet
  • Rörelsesensor
  • Brandvarnare
  • Vattensensor

* Startkostnad 495:- tillkommer.


 

Jag vill veta mer om Dala Hemlarm

Genom att fylla i formuläret nedan tackar jag ja till att bli kontaktad av Dalakraft för mer information om Dala Hemlarm.

Stängt

Ring oss

0771 48 80 00

Vi har öppet

Idag 10:00 - 14:00
Imorgon 8:00 - 21:00

Bli uppringd

Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig så snart vi kan.