dalakraft.se använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies.Jag accepterar

Ladda flytten med dalakraft!

Att välja elavtal i flytten är kanske inte det första man tänker på, saker ska packas, flyttas och sättas upp. Sen själva spänningen med ett nytt trevligt boende. Men om du inte väljer själv kan du fastna i ett anvisat avtal, det vill säga ett elavtal du får om du inte gör ett aktivt val. Slipp krångel och låt Dalakraft ordna elavtal åt dig. Du kommer få ett förstklassigt avtal med 100% grön el. Just ja, nämnde vi att du samtidigt bidrar till ett livskraftigt Dalarna, bra va?

Som kund hos Dalakraft får du inte bara ett elavtal som vi är stolta över, med ett bra och stabilt pris över tid som inte påverkas lika mycket av marknadens svängningar som ett rörligt pris gör. Utan att vara ett fast pris. Du får även all hjälp du behöver från vår prisbelönta kundkontakt. Vi vill att du ska lägga din energi på andra saker än att tänka på vilket elavtal du ska ha i din nya bostad. Däremot lägger vi gärna vår energi på just detta så du i lugn och ro kan göra viktigare saker, som att inreda din och din familjs nya bostad!

Fyll i formuläret nedan eller ring oss på 0771 48 80 00 så tar vi tar vi hand om flytten av ditt elavtal.

Stötta ett livskraftigt Dalarna

Vi precis som dig älskar Dalarna, vi vill därför bidra till ett livskraftigt Dalarna genom att kontinuerligt stötta det lokala föreningslivet via ett generöst sponsringsprogram, samverkan med likasinnade och lyfta människorna som får det att hända i Dalarna!

 

Kontakta oss

  • Din nuvarande bostad

  • Inkl. ev. lägenhetsnummer
  • Din nya bostad

Stängt

Ring oss

0771 48 80 00

Vi har öppet

Idag 8:00 - 21:00
Imorgon 8:00 - 21:00

Bli uppringd

Vi kontaktar dig så snart som möjligt eller på den tidpunkt du önskar.