– TECKNA DALA ELFOND –

UPPLEV DALAKRAFTEN

Förutom att du som tecknar Dala Elfond väljer det smartaste sättet att handla el på, väntar också en rad mervärden innanför dörren!

Eller vad sägs om bland annat den årliga Dalakraftdagen på Leksand Sommarland, rabatter på allt från hockey- och innebandybiljetter till kulturevenemang, ullprodukter, elcyklar, skidutflykter, äventyrsupplevelser och mycket annat. Vi samarbetar regelbundet med regionala och lokala aktörer som Dalhalla, Leksands IF, Mora IK, IBF Falun, Leksand Sommarland, Magasinet Falun med flera.

Är du redan Dalakraftkund? Ta del av erbjudandena här >>

JAG VILL BLI ELKUND

Upplev musiklivet 2 för 1 hos Dalhalla

Musiklivet i Dalarna är viktigt för oss och Dalhalla är en av de starkast lysande stjärnorna på regionens musikhimmel – och en viktig partner till oss. Genom vårt samarbete erbjuder vi dig som kund möjligheten att uppleva flera av sommarens magiska konserter till halva priset: Gå två personer, betala bara för en.

Begränsat antal biljetter per konsert.

Magasinets sommarutställning

Mellan 2 juli och 31 augusti visas en magisk fotoutställning signerad den internationellt erkände fotografen Erik Johansson på Magasinet i Falun. Som kund hos oss får du besöka sommarutställningen tillsammans med en annan person – men betalar bara för en biljett!

20% rabatt på Malungsfors Visfestival!

Den populära Visfestivalen i Malungsfors är tillbaka och i år fokuserar man helt på att visa kraften i musiken i Dalarna. Som Dalakraftkund får du köpa biljetter med 20% rabatt.

20% rabatt på utvalt boende i Grönklitt

Tillsammans med vår samarbetspartner Orsa Grönklitt erbjuder vi dig som kund 20% rabatt vid bokning av minst två dygn på utvalt boende, under perioden 20/6-14/8 2022.


 

Det här är Dala Elfond

I vår förvaltade elfond tar elhandelsexperter ansvar för dina inköp. De handlar mest när priset är lågt och fördelaktigt för dig som kund, och mindre när priset är högre. Det ger ett stabilt pris över tid då riskerna sprids, pristopparna kapas och marknadens snabba svängningar minskas. Inte fast, inte rörligt – bara smartare! Dala Elfond har ingen bindningstid.

Teckna elavtal med Dalakraft

För att teckna Dala Elfond fyller du enklast i formuläret nedan. Du kan också ringa oss på 0771 48 80 00. Observera att det tar cirka 14 dagar innan vi hunnit hantera ditt ärende och du formellt är kund.

Vill du ta del av något av våra erbjudanden redan nu? Ring oss så hjälper vi dig såklart med det!

Bli kund

Använd formatet yyyymmddnnnn
Ange ditt förnamn
Ange ditt efternamn
Ange din adress
Ange ditt postnummer med fem siffror
Ange din ort
Ange utflyttningsdatum med formatet ÅÅÅÅ-MM-DD
Ange inflyttningsdatum med formatet ÅÅÅÅ-MM-DD
Ange din nya adress
Ange ditt nya postnummer med fem siffror
Ange din nya ort
Ange tidigare ägare/hyresgäst
Ange din e-postadress
Ange ditt telefonnummer

Med bredband från Dalakraft kan du utan bekymmer se på dina favoritprogram, spela onlinespel, surfa och skicka stora filer.

Loading

Jag vill gärna veta mer om mina möjligheter att få bredband via Dalakraft. Kontakta mig därför för information om utbud och priser.

Loading

Genom att signera tecknar du Dala Elfond, väljer Dalakraft AB som ditt elhandelsbolag och ger din fullmakt för att Dalakraft ska kunna genomföra bytet. Du godkänner avtalsvillkoren. För att leverantörsbytet ska gå igenom måste du vara innehavare av nätavtalet.
Du får inom kort efter signering en bekräftelse på avtalet och därefter gäller 14 dagars ångerrätt.

Jag ger Dalakraft eller den de sätter i sitt ställe min fullmakt

  • Att i mitt ställe kontakta mitt elhandels­företag för att kontrollera avtals­villkor, bindnings­tid och avsluta elhandels­avtalet på sådant sätt att kostnader undviks.
  • Att säga upp medlemskap och häva fullmakt hos elförvaltningstjänst.
  • Kontakta mitt elnäts­företag för att inhämta anläggnings­uppgifter, registrerat elhandels­företag samt teckna och avsluta nätavtal.
  • Fullmakten gäller ovanstående adresser där jag är giltig avtalspart samt den som önskar teckna avtal.
  • Fullmakten är giltig i 2 månader.
Stängt

Ring oss

0771 48 80 00

Vi har öppet

Idag Stängt - söndagar
Imorgon 8:00 - 20:00

Bli uppringd

Vi kontaktar dig så snart som möjligt eller på den tidpunkt du önskar.