dalakraft.se använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies.Jag accepterar

Ekholms Hockeyskola

I samarbete med Mora IK och NHL-proffset Mattias Ekholm anordnar vi varje år Sveriges billigaste hockeyskola. Tillsammans gör vi det möjligt för fler barn och ungdomar att uppleva ett förstklassigt hockeyläger till ett lågt pris.

Mattias har länge brunnit för att stötta barn och ungdomar som älskar ishockey. Genom ett unikt samarbete med Dalakraft och Mora IK ska nu fler få möjlighet att uppleva vad hockeyn kan betyda för den personliga utvecklingen och det sociala.

– Vi har stöttat mängder av barn- och ungdomsföreningar i Dalarna sedan 2010 och det är självklart att stötta Mattias fina initiativ. Ungdomsidrott ska vara roligt och lättillgängligt för alla. I Ekholms Hockeyskola sammanstrålar hockeyspelare från alla delar av samhället för att uppleva en förstklassig hockeyskola, säger Mats Bengtsson, Vd på Dalakraft.

Ett starkt samarbete

Mora IK är en anrik förening med bred ungdomsverksamhet och goda förutsättningar att driva en hockeysatsning med professionella ledare, bra boende och en mix av aktiviteter och evenemang för både deltagarna och deras familjer. Ekholm, som har en bakgrund som spelare i Mora, blir hockeyskolans professionella rådgivare.

– Jag vill att alla hockeyälskande barn och ungdomar ska kunna välja en hockeyskola som inte gör skillnad på deras ekonomiska förutsättningar. Det nära samarbetet med Dalakraft och Mora IK gör det möjligt att hålla ner priset utan att tumma på kvaliteten i träningsupplägg och aktiviteter utanför isen. Jag längtar redan till att se de första spelarna snöra på sig sina skridskor, säger Mattias Ekholm, NHL-proffs och initiativtagare till Ekholms hockeyskola.

Samtliga deltagare i hockeyskolan får ta del av Mattias Ekholms personliga tips och råd för både utrustning och träning. Hockeyskolan arbetar efter värdeorden

ANSVAR – GLÄDJE – RESPEKT.

Hockeyskolan invigdes av Mattias Ekholm själv sommaren 2017.
Detta är ett hockeyläger för alla!

Lär mer om Ekholms hockeyskola

Öppet

Ring oss

0771 48 80 00

Vi har öppet

Idag 10:00 - 14:00
Imorgon 8:00 - 21:00

Bli uppringd

Vi kontaktar dig så snart som möjligt eller på den tidpunkt du önskar.