dalakraft.se använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies.Jag accepterar

Vi hjälper ditt företag till rätt elavtal!

Hej företagare! På Dalakraft vet vi att alla kunder är unika. Därför börjar alla våra relationer med en behovsanalys, så vi kan skräddarsy ett kundanpassat avtal som passar just er. Bra va? 

Behovsanalys? Kan det verkligen vara nödvändigt, vi behöver ju bara el, kanske du tänker nu. Men faktum är att det finns en hel massa parametrar som styr vilket elavtal som är bäst för just er. Förbrukningsnivå, hur stor risk ni är beredda att ta, hur pass aktiva ni vill vara kring ert elavtal och hur viktigt förutsägbara elkostnader är för er. För att nämna några. 

Som tur är är vi experter på just det här, så ni kan slappna av! Teamet som skräddarsyr ert avtal består av företagsrådgivare, förvaltare, valutahandlare och analytiker; allt för att ni ska kunna känna er trygga i att vi vet vad vi pratar om.  

Vi är ett av Sveriges mest rekommenderade elbolag, och det finns en orsak till det. Vi sätter hög prestige i att hålla vad vi lovar och i att vara det hållbara alternativet över tid. Vi lovar att vi finns där för dig och ditt företag när ni behöver oss. Välkommen till oss på Dalakraft!

Dala Elfond – en trygg vän för ditt företag 

Dala Elfond är ett förvaltat elavtal som rör sig, men betydligt försiktigare än elmarknaden i stort. Ni får ett pris som håller en låg och jämn nivå över tid, slipper ett rörligt avtals ibland höga toppar, men får ändå ta del av prissänkningar ni missar med ett helt fast avtal. Dala Elfond frigör resurser på företaget och ger förutsägbara elkostnader för säkrare planering och budgetering. 

Det här får ni:    

 • Gynnsam prissäkring då förvaltarna nyttjar marknadsläget = Spridda risker.
 • Värdereglering vid in- och utträde till/från fonden.
 • Känt elpris, på den prissäkrade volymen, redan 1 november året innan leverans.
 • Prissäkringsstrategi per kvartal som väljs i förväg.
 • Månadsrapport.
 • Tillgång till information och statistik via Mina sidor.

Dala Elfond har en uppsägningstid på endast tre månader och kan avslutas när som helst.
Allmänna avtalsvillkor hittar du här.

Avropsavtal- för maximal frihet 

Med vårt Avropsavtal får ni maximal frihet att välja hur stor del av elpriset som ska vara prissäkrat och hur stor del som ska vara rörligt. Ni bestämmer själva när ni vill prissäkra, hur stor del av elenergivolymen som ska omfattas och för vilken tidsperiod prissäkringen ska gälla. Till er hjälp finns alltid våra kunniga rådgivare.

 • Riskspridning genom successiv prissäkring.
 • Möjlighet att nyttja marknadsläget för gynnsam prissäkring.
 • Full flexibilitet att kombinera prissäkrat och rörligt pris.
 • Riskminimering till låga kostnader.
 • Möjlighet till att prissäkra både i specifikt prisområde och i systempris.
 • Prissäkringarna anpassas efter er månadsfördelade förbrukningsprognos.
 • Vi genomför prissäkringar efter ert beslut. Vi kan också, på uppdrag av er och inom ramen för överenskommen prissäkringsstrategi, fatta prissäkringsbeslut åt er.

 

Kontakta oss

Företag

Key Account Manager

Key Account Manager

Key Account Manager

 

Företag >500 000 kWh/år

Försäljningschef företag


 

Vi är mer än ett elbolag 

Förutom att vi alltid ser till ert bästa som kund, är tillgängliga när du behöver oss och alltid svarar snabbt på öppettider som passar er, så vill vi också Dalarnas bästa. Därför lovar vi att alltid endast levererar 100% grön el, och att fortsätta verka för en livskraftig region. Bland annat stöttar vi unga entreprenörer, idrottsföreningar och arrangerar en hockeyskola som alla ska ha råd att gå. Kort sagt – vi är mer än ett elbolag!  Välkommen till oss! 

Stängt

Ring oss

0771 48 80 00

Vi har öppet

Idag STÄNGT
Imorgon 10:00 - 21:00

Bli uppringd

Vi kontaktar dig så snart som möjligt eller på den tidpunkt du önskar.