dalakraft.se använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies.Jag accepterar

Laddlösningar för företag

Tror ni precis som vi att elbilar är framtiden? Vi tycker att det ska vara enkelt och självklart att äga och köra elbil, och vill därför hjälpa ditt företag att hitta och installera den bästa laddlösningen för just er.  

Parallellt med att fordonsflottan successivt byts ut till fossilfria alternativ, inser allt fler företag och bostadsrättsföreningar fördelarna med att installera någon typ av laddlösning i anslutning till sina fastigheter.  

För företag gynnar möjligheten att ladda på plats omställningen till en mer miljövänlig bilpark, samtidigt som man framstår som en modern och ansvarstagande organisation gentemot så väl kunder som anställda.  

För bostadsrättsföreningar börjar frågan ”finns det laddplatser eller ej” att bli en ödesfråga när det gäller attraktionskraften på bostäderna, då allt fler köpstarka konsumenter och presumtiva bostadsköpare ställer laddmöjlighet där man bor som krav på en kommande bostad.   

Vi vet allt det här, och vi är också experter på laddlösningar. Ni kan därför tryggt vända er till oss med er förfrågan, så hittar vi tillsammans den bästa lösningen för era förutsättningar och behov. 

SE EXEMPEL PÅ VÅRA LADDSTOLPAR OCH LADDBOXAR LÄNGST NER PÅ SIDAN.

Stöd via Klimatklivet

Vill ni visa era kunder att ni är en hållbar organisation som tänker på framtiden? Då bör ni installera elbilsladdare på er kundparkering. Via Klimatklivet kan ni söka stöd till investeringen. Stödet syftar till att minska utsläppen av koldioxid och andra gaser som påverkar klimatet. Klimatklivet har fyra ansökningsperioder per år. 

Stödet kan sökas för publika (öppna för allmänheten) laddningsstationer för elbilar exempelvis utmed landsvägar, i allmänna parkeringshus, vid köpcentrum, infartsparkeringar eller resecentrum. Stöd till laddningsplatser för andra fordonstyper, såsom lastbil, båt, buss eller flyg kan också sökas via Klimatklivet, oavsett om laddningsstationerna ska vara öppna för allmänheten eller inte.

Kontakta oss för rätt laddlösning

Vilka behov och förutsättningar har just ni för er laddlösning? Vi erbjuder flera olika alternativ, kontakta oss så hjälper vi er.

Företag

Key Account Manager

Key Account Manager

 

Företag >500 000 kWh/år

Försäljningschef företag

Key Account Manager


 

Exempel på laddstolpar

Då laddstolpar är en större investering hjälper vi er med en skräddarsydd lösning.

Garo LS4

Laddstolpen från Garo är en smart laddstation med 2st laddpunkter förberedda för publik laddning. WIFI eller 3G uppkoppling, energimätare, typ B jorfelsbrytare samt RFID finns.

Ensto Chago Pro

Ensto Pro är en kraftfull laddare med två ladduttag anpassad för publik laddning. Ensto Pro är smart, slitstark och designad för att leverera pålitlig laddning i alla lägen i alla miljöer. Ensto Pro kan ladda upp till 22kW per uttag. Lastbalansering hanteras dynamiskt antingen i kluster eller mot huvudsäkring. Denna stolpe är även förberedd för v2g.

Exempel på laddboxar

Att installera en laddbox är ibland ett billigare och mer praktiskt alternativ än en laddstolpe. Både Garos och Charge Amps laddboxar finns i uppkopplade versioner för de som önskar uppföljning, statistik samt betallösningar. 

Laddbox Garo GLB

Laddbox Garo GLB

Laddaren från Garo smälter in bra på fasaden och kan även monteras på stolpe. Förberedd för dynamisk lastbalansering som minimerar risken att huvudsäkringen löser ut. Garo Laddbox finns i både 1-fas och 3-fas.

Laddbox Charge Amps Halo

Charge Amps Halo

Halo från Charge Amps är optimerad för att ladda elbilen snabbt och smidigt i våra nordiska klimat på arbetsplatsen. Halo har en fast installerad kabel för din bekvämlighet och ett extra uttag för elcykel eller motorvärmare. Charge Amps Halo finns både som 1-fas och 3-fas.

Laddbox Charge Amps Aura

Charge Amps Aura

Charge Amps Aura är en laddbox med två uttag och med en effekt på upp till 22kW per uttag. Laddboxen passar lika bra till företaget som i bostadsrättsföreningen. Laddeffekten kan anpassas och ställas in efter fastighetens tillgängliga ström.

Laddbox ABB Terra AC Wallbox

ABB Terra AC Wallbox

ABB Terra AC Wallbox är en av dom ledande laddboxarna på marknaden. Den lever upp till dom höga förväntningarna på kvalité och funktionalitet man har på ABB som världsledande inom fordonsladdning. ABB Terra AC Wallbox passar perfekt i vårat nordiska klimat. Laddboxen finns i 1-fas och 3-fas.

Stängt

Ring oss

0771 48 80 00

Vi har öppet

Idag 8:00 - 20:00
Imorgon 8:00 - 20:00

Bli uppringd

Vi kontaktar dig så snart som möjligt eller på den tidpunkt du önskar.