dalakraft.se använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies.Jag accepterar

Laddlösningar för företag

Tror ni precis som vi att elbilar är framtiden? Vi tycker att det ska vara enkelt och självklart att köra elbil, och hjälper er därför att hitta och installera just er bästa laddlösning.

Direkt till intresseanmälan

Att erbjuda laddmöjligheter vid arbetsplatsen eller inom bostadsrättsföreningen börjar allt mer att framstå som en hygienfaktor. Är ni intresserade av att ta klivet, men tycker det känns krånglig? Lugn, vi hjälper er!

När ni väljer en laddlösning från Dalakraft lovar vi er:

  • En säker och korrekt installation
  • En kontaktperson för hela installationen
  • Välbeprövade och driftsäkra laddlösningar
  • Hjälp med ansökan till Klimatklivet

26 nya laddpunkter i Tällberg

Vi hjälper fem hotell i Tällberg/Leksand att göra sig valbara som moderna destinationer när totalt 26 nya laddpunkter nu installeras vid anläggningarna. Läs mer här >>

Stöd via Klimatklivet

Vill ni visa era kunder att ni är en hållbar organisation som tänker på framtiden? Då bör ni installera elbilsladdare på er parkering. Via Klimatklivet kan ni söka stöd till investeringen.

Stödet kan sökas för publika, öppna laddningsstationer. Stöd till laddningsplatser för andra fordonstyper kan också sökas via Klimatklivet, även om de inte är publika.

Exempel på laddstolpar

Då laddstolpar är en större investering hjälper vi er med en skräddarsydd lösning.

Garo LS4

Laddstolpen från Garo är en smart laddstation med 2st laddpunkter förberedda för publik laddning. WIFI eller 3G uppkoppling, energimätare, typ B jorfelsbrytare samt RFID finns.

Ensto Chago Pro

Ensto Pro är en kraftfull laddare med två ladduttag anpassad för publik laddning. Ensto Pro är smart, slitstark och designad för att leverera pålitlig laddning i alla lägen i alla miljöer. Ensto Pro kan ladda upp till 22kW per uttag. Lastbalansering hanteras dynamiskt antingen i kluster eller mot huvudsäkring. Denna stolpe är även förberedd för v2g.

Exempel på laddboxar

Att installera en laddbox är ibland ett billigare och mer praktiskt alternativ än en laddstolpe. Både Garos och Charge Amps laddboxar finns i uppkopplade versioner för de som önskar uppföljning, statistik samt betallösningar. 

Laddbox Garo GLB

Laddbox Garo GLB

Laddaren från Garo smälter in bra på fasaden och kan även monteras på stolpe. Förberedd för dynamisk lastbalansering som minimerar risken att huvudsäkringen löser ut. Garo Laddbox finns i både 1-fas och 3-fas.

Laddbox Charge Amps Halo

Charge Amps Halo

Halo från Charge Amps är optimerad för att ladda elbilen snabbt och smidigt i våra nordiska klimat på arbetsplatsen. Halo har en fast installerad kabel för din bekvämlighet och ett extra uttag för elcykel eller motorvärmare. Charge Amps Halo finns både som 1-fas och 3-fas.

Laddbox Charge Amps Aura

Charge Amps Aura

Charge Amps Aura är en laddbox med två uttag och med en effekt på upp till 22kW per uttag. Laddboxen passar lika bra till företaget som i bostadsrättsföreningen. Laddeffekten kan anpassas och ställas in efter fastighetens tillgängliga ström.

CTEK Chargestorm Connected 2

CTEK Chargestorm Connected 2

Chargestorm Connected 2 är en anvancerade laddbox med all säkerhet inbyggd. Den innehåller CTEKs kraftfulla styrkort CCU som ger användaren en mängd fördelar och funktioner och tack vare stark processorkraft kan hantera dubbla typ 2-uttag/laddkablar. Chargestorm Connected 2 är även förberedd för NANOGRID™ dynamisk lastbalansering mellan flera enheter.


 

Intresseanmälan laddlösning

Du kan alltid kontakta någon av oss direkt

Vilka behov och förutsättningar har just ni för er laddlösning? Vi erbjuder flera olika alternativ, kontakta oss så hjälper vi er.

Företag

Key Account Manager

Key Account Manager

Key Account Manager

 

Företag >500 000 kWh/år

Försäljningschef företag

Stängt

Ring oss

0771 48 80 00

Vi har öppet

Idag STÄNGT
Imorgon 10:00 - 21:00

Bli uppringd

Vi kontaktar dig så snart som möjligt eller på den tidpunkt du önskar.