dalakraft.se använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies.Jag accepterar

Laddlösningar för företag

Vi tycker att det ska vara enkelt att äga och köra elbil. Därför bidrar vi till att det också blir lätt att köpa och installera din laddlösning. Hos oss får du den hjälp som passar dig och ditt företags behov för att köra på el.

Både företag och bostadsrättsföreningar har fått upp ögonen med fördelarna att installera olika typer av laddlösningar. För företag gynnar det omställningen till en mer miljövänlig bilflotta medan bostadsrättsföreningarna ser att attraktionskraften på bostäderna ökar om laddplatser erbjuds.

Stöd via Klimatklivet

Går ni i tankar om att investera i elbilsladdning på er kundparkering? Ansök om stöd via Klimatklivet. Stödet ges ut för att minska utsläppen av koldioxid och andra gaser som påverkar klimatet.

Årets första ansökningsperiod till Klimatklivet är öppen mellan 18–29 januari.

Stödet kan sökas för publik (öppen för allmänheten) laddningsstation för elbilar exempel utmed landsvägar, i allmänna parkeringshus, vid köpcentrum, vid infartsparkeringar eller resecentrum. Stöd till laddningsplats för andra fordonstyper, såsom lastbil, båt, buss, flyg, söker du också via Klimatklivet oavsett om laddningsstationerna ska vara öppna för allmänheten eller inte.

Vill du ha rådgivning kring elbilsladdning?

Kontakta oss på Dalakraft så hjälper vi dig.

Våra olika laddlösningar

Vilken laddlösning som passar just er avgörs utifrån vilka faktiska behov som finns.
Våra företagssäljare hjälper er att göra en behovsanalys kostnadsfritt »

Exempel på laddstolpar

Vi hjälper dig gärna med en skräddarsydd lösning för just dina behov.

Garo LS4

Laddstolpen från Garo är en smart laddstation med 2st laddpunkter förberedda för publik laddning. WIFI eller 3G uppkoppling, energimätare, typ B jorfelsbrytare samt RFID finns.

Ensto Chago Pro

Ensto Pro är en kraftfull laddare med två ladduttag anpassad för publik laddning. Ensto Pro är smart, slitstark och designad för att leverera pålitlig laddning i alla lägen i alla miljöer. Ensto Pro kan ladda upp till 22kW per uttag. Lastbalansering hanteras dynamiskt antingen i kluster eller mot huvudsäkring. Denna stolpe är även förberedd för v2g.

 

Exempel på laddboxar

Att installera en laddbox är ibland ett billigare och mer praktiskt alternativ än en laddstolpe. Både Garos och Charge Amps laddboxar finns i uppkopplade versioner för de som önskar uppföljning, statistik samt betallösningar. 

Laddbox Garo GLB

Laddbox Garo GLB

Laddaren från Garo smälter in bra på fasaden och kan även monteras på stolpe. Förberedd för dynamisk lastbalansering som minimerar risken att huvudsäkringen löser ut. Garo Laddbox finns i både 1-fas och 3-fas.

Laddbox Charge Amps Halo

Charge Amps Halo

Halo från Charge Amps är optimerad för att ladda elbilen snabbt och smidigt i våra nordiska klimat på arbetsplatsen. Halo har en fast installerad kabel för din bekvämlighet och ett extra uttag för elcykel eller motorvärmare. Charge Amps Halo finns både som 1-fas och 3-fas.

Laddbox Charge Amps Aura

Charge Amps Aura

Charge Amps Aura är en laddbox med två uttag och med en effekt på upp till 22kW per uttag. Laddboxen passar lika bra till företaget som i bostadsrättsföreningen. Laddeffekten kan anpassas och ställas in efter fastighetens tillgängliga ström.

Laddbox ABB Terra AC Wallbox

ABB Terra AC Wallbox

ABB Terra AC Wallbox är en av dom ledande laddboxarna på marknaden. Den lever upp till dom höga förväntningarna på kvalité och funktionalitet man har på ABB som världsledande inom fordonsladdning. ABB Terra AC Wallbox passar perfekt i vårat nordiska klimat. Laddboxen finns i 1-fas och 3-fas.

Stängt

Ring oss

0771 48 80 00

Vi har öppet

Idag 8:00 - 21:00
Imorgon 8:00 - 21:00

Bli uppringd

Vi kontaktar dig så snart som möjligt eller på den tidpunkt du önskar.