dalakraft.se använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies.Jag accepterar

Solceller för företag

Vad roligt att ditt företag intresserar sig för solceller, det är ett smart val för både plånboken och klimatet. Visst – det handlar om en investering – men ni investerar inte bara i en energikälla, utan också i hållbarhet, varumärke och miljöprofilering.

Ring oss på 0771 48 80 00

eller fyll i formuläret längre ner på sidan.

Välj den hållbara vägen och satsa på solceller

Miljöprofil, hållbarhet, lokalproducerat – smaka på orden – visst smakar de framtid, innovation och schyssta villkor? För majoriteten av företag blir aspekter som klimatavtrycket man lämnar en allt viktigare faktor att förhålla sig till. Genom att investera i solceller kan ditt företag framstå som innovativt, medvetet och ansvarstagande. Att kunna berätta för presumtiva kunder att ni producerar er egen el – med hjälp av solen – ger marknadsfördelar.

Lönsamhet med solceller

Den smartaste och mest kostnadseffektiva lösningen idag är att använda den solcellsproducerade elen själv, för att täcka energibehovet i den egna verksamheten. I dagsläget är det i de flesta fall inte direkt lönsamt att producera ett överskott av el, men det beror förstås på en rad olika omständigheter som vi gemensamt kan diskutera gällande just er anläggning.


 

Artiklar kring solceller


Brf Fridhem satsade på solceller när de renoverade taket

Läs artikeln >>

Solkraft kan ge skattelättnad för ert företag

Läs artikeln >>


 

Vi hjälper er att fatta beslutet

När vi tittar på just ert företag så utgår vi ifrån era förutsättningar. Vi tittar bland annat på:

  • Mål med investeringen
  • Vad har ni för tak
  • Vad kan försämra förutsättningar för solcellerna
  • Var sitter er elcentral

Allt det här kommer ni att få diskutera på plats med er representant från Dalakraft, som med nöje kommer på besök till er. Det för att visuellt få se just era förutsättningar, och utifrån det kunna ge ett konkret och rättvisande affärsförslag.

Gå i bräschen för det gröna

Än så länge är det inte jättemånga företag i Dalarna som har tagit steget och faktiskt gjort en investering i solceller. Det betyder att ditt företag har god chans att gå i bräschen för en grön satsning i regionen, och på det viset profilera er inom miljöområdet. Att investera i solceller ligger helt rätt i tiden, och vi törs lova att det blir en god investering på många plan – då räknar vi inte bara i kronor. Välkommen med er intresseanmälan!

Intresseanmälan för solceller

Stängt

Ring oss

0771 48 80 00

Vi har öppet

Idag STÄNGT
Imorgon 10:00 - 21:00

Bli uppringd

Vi kontaktar dig så snart som möjligt eller på den tidpunkt du önskar.