dalakraft.se använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies.Jag accepterar

Om Dalakrafts integritetspolicy

Dalakraft värnar om din personliga integritet. Det är även viktigt för oss att du som kund känner dig trygg i att lämna dina personuppgifter till oss. Här försöker vi i lite enklare ord förklara hur Dalakraft samlar in och använder dina personuppgifter. Vi beskriver också dina rättigheter gentemot oss och hur du kan göra dina rättigheter gällande.

Vad är personuppgifter?

Personuppgifter är all slags information som direkt eller indirekt kan hänföras till en fysisk person som är i livet. Dalakraft är personuppgiftsansvarig för de uppgifter som du tillhandahåller oss eller inhämtas av oss.

Vad är det för information?

Vi samlar in information i samband med förfrågningar, beställningar, avtal, helt enkelt när vi behöver det för att leverera en tjänst eller produkt. Vi samlar bara in personuppgifter som är relevant och har ett syfte, tex namn, faktura‐ och leveransadress, e‐postadress, mobiltelefonnummer.

Varför samlar vi in information?

Vi behöver informationen för att tillhandahålla, utföra och förbättra våra tjänster och produkter. Vi samlar bara in personuppgifter då det finns stöd för det i gällande dataskyddslagstiftning. Det kan t.ex. vara för att du vill:

  • bli kund hos oss
  • få en offert på en tjänst eller produkt
  • köpa en tjänst eller produkt
  • prenumerera på ett nyhetsbrev eller liknande

Med vårt berättigande intresse som grund behandlar vi data för fler ändamål, till exempel:

  • marknadsföring och profilering, det vill säga för att kommunicera relevanta erbjudanden till våra kunder
  • bibehålla en god kundkontakt
  • för att utveckla och förbättra våra tjänster och produkter
  • statistik och analyser

Det finns även andra lagkrav som vi måste följa som kan vara grund till behandling av data, ex. bokföringslagen.

Det finns också möjlighet för dig att lämna samtycke till behandling i vissa fall då inget av detta gäller.

Dina rättigheter

Rätt till information ‐ Du kan få en kopia av dina personuppgifter som vi har om dig.

Rätt till rättelse ‐ Du har rätten att få felaktiga uppgifter uppdaterade och rättade.

Rätt till att bli glömd ‐ Du kan begära att vi ska radera din information. Vi får inte radera information som lagen kräver att vi behåller.

Rätt att göra invändningar ‐ Du har alltid rätten att göra invändningar om vår hantering av dina

personuppgifter.

Om du som konsument anser att behandlingen av personuppgifter avseende denne strider mot dataskyddsförordningen har rätt att lämna klagomål till Datainspektionen.

Kontakt

Dalakraft AB, Riksvägen 15, 795 32 Rättvik

Telefon: 0248- 48 80 80 (växel) e-post: info@dalakraft.se

Dalakraft AB har utsett ett dataskyddsombud, detta når du via växeln.

Stängt

Ring oss

0771 48 80 00

Vi har öppet

Idag 8:00 - 21:00
Imorgon 8:00 - 21:00

Bli uppringd

Vi kontaktar dig så snart som möjligt eller på den tidpunkt du önskar.