dalakraft.se använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies.Jag accepterar

Upplev dalakraften med oss!

Vi älskar Dalarna och folket här. Alla krafter som får det att hända. Alla eldsjälar, föreningar, entreprenörer och alla ni som bidrar till att göra Dalarna livskraftigt.

Vår filosofi är att finnas nära våra kunder och för oss är närhet mer än fysiska avstånd. Det är också trygghet, omsorg och pålitlighet. Det återspeglar sig i våra produkter, tjänster och bemötande. Vi vill bidra till ett livskraftigt Dalarna genom att kontinuerligt stötta det lokala föreningslivet via ett generöst sponsringsprogram, samverkan med likasinnade och lyfta människorna som får det att hända i Dalarna!

Vi vågar faktiskt påstå att vi är mer än ett energibolag!

 

Ett livskraftigt Dalarna

Att fånga kraften som gör visar på allt fantastiskt i Dalarna är inte lätt – den finns ju överallt. Men vi vill på olika sätta lyfta, belysa och bidra till ett bättre Dalarna. Det gör vi bland annat genom att låta dalfolket utse Årets dalakraft, stötta unga entreprenörer, driva en hockeyskola som är till för barn och ungdomar från alla delar av samhället och ha ett generöst sponsringsprogram där vi delar ut över 200 000 kr varje år till föreningar och organisationer i Dalarna.

Tillsammans gör vi Dalarna livskraftigt!

 

Stängt

Ring oss

0771 48 80 00

Vi har öppet

Idag 8:00 - 21:00
Imorgon 8:00 - 21:00

Bli uppringd

Vi kontaktar dig så snart som möjligt eller på den tidpunkt du önskar.