Dalakrafts föreningsel – för Dalaföreningar

Vill ni få mer pengar i kassan till er Dalaförening eller lag? Med vår föreningsel ger vi er 500 kronor för varje ny kund ni hjälper oss att värva.

Vi älskar föreningar och vet hur viktiga ni är för ett livskraftigt Dalarna. Föreningar är ett kitt i samhället och rymmer ett innovativt kulturliv, en enorm idrottsrörelse och värmande sociala organisationer. 

Låt oss ladda er med föreningsel

När ni hakar på vår föreningsel så får er Dalaförening/lag får en egen sida här på dalakraft.se. Den kan prydas med ert föreningsmärke och en egen bild, exempelvis en lagbild. På er egen sida får vänner och fans den information de behöver kring vad pengarna går till, samt om våra elavtal. De kan busenkelt byta till Dalakraft som elleverantör direkt på sidan – och samtidigt får ni 500 kronor per ny kund som ni värvat.

När betalas pengarna ut?

Två gånger per år betalar vi ut pengarna för dem som via er sida på dalakraft.se valt oss som sitt elbolag under perioden. Det finns potential för er att tjäna mycket pengar snabbt – se alla hushåll som ännu inte är Dalakraftkunder som en möjlig inkomstkälla för er.

Mer än ett elbolag

Vi är mer än ett elbolag. Tillsammans med våra kunder så bidrar vi till ett livskraftigt Dalarna. Vi stöttar bland annat unga entreprenörer, driver en hockeyskola och har ett generöst sponsringsprogram för föreningar och organisationer i Dalarna.

Fördelar med Dalakraft som elleverantör

  • Vi är ett av Sveriges mest rekommenderade elhandelsbolag enligt Reco.se
  • Vi har bra och smarta elavtal med 100% grön el
  • Vår kundservice håller toppklass visar mätningar från exempelvis Svenskt Kvalitetsindex, SKI.
  • Vi har öppet när kunderna behöver oss.

Vi älskar också att träffa våra kunder och erbjuda dem mervärden, som exempelvis den uppskattade Dalakraftdagen på Leksand Sommarland, rabatterade konserter i Dalhalla eller vistelser i Sälen.

Tips på hur ni lyckas

Informera internt i föreningen om samarbetet med Dalakraft och gör egna kittlande räkneexempel för att se hur snabbt 500 kronor per ny kund kan bli ett stort och viktigt tillskott för er. Sprid länken för er sida på dalakraft.se i mejlutskick, i sociala medier och på andra sätt bland vänner och bekanta. 

Fyll i intresseformulär

Stängt

Ring oss

0771 48 80 00

Vi har öppet

Idag 8:00 - 21:00
Imorgon 8:00 - 21:00

Bli uppringd

Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig så snart vi kan.