dalakraft.se använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies.Jag accepterar

Dalakrafts föreningsel

Vill du få mer pengar i kassan till din förening eller lag? Med Dalakrafts föreningsel gör vi det enkelt för er att få in 500 kronor för varje ny kund till Dalakraft ni värvar.

Vi vet att föreningslivet är viktigt för ett livskraftigt Dalarna. Föreningarna är kittet i samhället, här finns ett innovativt kulturliv, en enorm idrottsrörelse och värmande sociala organisationer. Vi vill, tillsammans med er, göra det enklare för er att växa ytterligare.

Så funkar Dalakrafts föreningsel

Er förening/lag får en egen landningssida här på Dalakrafts hemsida som kan prydas med ert föreningsmärke och en egen bild, exempelvis en lagbild. På denna sida får vänner och fans den information de behöver kring vad pengarna går till, vad Dalakraft erbjuder för elavtal. De kan enkelt byta till Dalakrafts elavtal direkt på sidan och samtidigt får ni 500 kronor per ny kund som ni värvat.

När betalas pengarna ut?

En gång på hösten och en gång på våren får ni pengar utbetalda för alla som via er landningssida valt Dalakraft som sitt elbolag under perioden mellan utbetalningarna. Det blir snabbt mycket pengar till klubben då alla hushåll som ännu inte har Dalakraft är en potentiell inkomstkälla för er.

Enkelt att värva kunder till Dalakraft

Dalakraft är ett av Sveriges mest rekommenderade elbolag. Förutom riktigt bra elavtal så bidrar vi till ett livskraftigt Dalarna där vi stöttar unga entreprenörer, driver en hockeyskola som är till för barn och ungdomar från alla delar av samhället och ha ett generöst sponsringsprogram där vi delar ut över 200 000 kronor varje år till föreningar och organisationer i Dalarna. Tillsammans med våra kunder gör vi Dalarna livskraftigt!

Fördelar med Dalakraft som elleverantör

  • Dalakraft är ett av Sveriges mest rekommenderade elhandelsbolag enligt Reco.se
  • Dalakraft har bra och smarta elavtal med 100% grön el
  • Dalakraft ger en kundservice som är i toppklass, visar mätningar från exempelvis Svenskt Kvalitetsindex SKI.
  • Dalakraft har generösa öppettider med snabba svarstider, även under kvällar och helger.

Vi har också skoj tillsammans med våra kunder som under den uppskattade Dalakraftdagen på Leksand Sommarland eller genom rabatterade konserter i Dalhalla eller Sälen.

Tips på hur ni lyckas

Informera internt i föreningen om samarbetet med Dalakraft och gör egna kittlande räkneexempel för att se hur snabbt 500 kronor/ny kund kan bli till 35 000 kronor till er. Sprid länken för er landningssida hos Dalakraft i mailutskick, på Facebook och bland vänner och bekanta. 

Fyll i intresseformulär

Stängt

Ring oss

0771 48 80 00

Vi har öppet

Idag 8:00 - 20:00
Imorgon 8:00 - 20:00

Bli uppringd

Vi kontaktar dig så snart som möjligt eller på den tidpunkt du önskar.