Dalakraft sponsrar framtidens dalakrafter

Vi älskar föreningslivet! Därför delar vi två gånger per år ut 150 000 kronor i sponsring till föreningar och organisationer i Dalarna. Alla tjänar på ett rikt och brett föreningsliv. Utan alla ideella dalakrafter inom kultur, idrott och sociala rörelser skulle vår region se helt annorlunda ut – och vara betydligt innehållsfattigare.

För många unga är att vara med i förening eller organisation mer än en sysselsättning; det handlar om identitet och ett socialt sammanhang som är superviktigt för den personliga utvecklingen. På Dalakraft vill vi uppmuntra och stötta föreningslivet och sponsringsprogrammet är en självklar del i vårt samhällsengagemang. Vill ni ladda er förening med dalakraft? Alla barn- och ungdomsverksamheter i Dalarna som följer våra riktlinjer för sponsring kan ansöka.

Ansökan är öppen till 31 mars 2024

Tidigare mottagare av sponsring

Bland dem som fått sponsring tidigare finns Dalarnas Fotbollsdomareklubb och Kulturföreningen Sheside. Vi har besökt dem för att se hur pengarna har kommit till nytta. Du kan se alla våra sponsorfilmer på YouTube >>

Öppet

Ring oss

0771 48 80 00

Vi har öppet

Idag 8:00 - 21:00
Imorgon 8:00 - 21:00

Bli uppringd

Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig så snart vi kan.