dalakraft.se använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies.Jag accepterar

Ung dalakraft

På Dalakraft älskar vi att bidra till att unga entreprenörer får chansen att utvecklas. Ung dalakraft är ett stipendium som är till för att inspirera och hjälpa Dalarnas unga att förverkliga sina idéer, projekt och drömmar. Det är ett av sätten vi verkar för ett livskraftigt Dalarna!

SÅ FUNKAR UNG DALAKRAFT

Vem som helst i åldern 18–30 år kan söka pengar i Ung dalakraft. Ansökningar görs parvis i team eller individuellt. Med andra ord, personer som har en idé eller ett gemensamt projekt söker tillsammans.

VARFÖR UNG DALAKRAFT?

Människor som bor i Dalarna är en del av en gemenskap som är så mycket mer än bara det att befinna sig inom samma landskapsgräns. Det spelar ingen roll om du är uppvuxen eller är hitflyttad, här finns en gemenskap av både kultur och livsstilar som bygger på ömsesidig respekt och uppmuntran. Att unna varandra framgång är något vi vill lyfta fram. Därför vill vi visa och stötta nästa generation till att sprida vår gemensamma dalakraft.

VILKA FÅR SÖKA?

Sökande ska vara personer som har ett projekt. Fler personer kan vara inblandade under en begränsad fas av utvecklingen.

URVAL I FLERA STEG

De som söker bidrag ur Ung dalakraft ska ta sig igenom flera steg. En första bedömning sållar ut de bidrag som är relevanta och lever upp till kraven. Dessa får sedan råd och verktyg att exponera sitt projekt i sociala medier för att på så vis skaffa support genom gillanden och kommentarer. En jury väljer sedan ut de projekt som utmärker sig, både genom aktivitet och respons i sociala medier och utifrån faktorer som behov, projektplan, realiserbarhet etc. De utvalda bidragen får träffa juryn och djupare presentera sin idé innan beslut fattas vilka som får stöttning denna omgång.

Ansök här

Öppet

Ring oss

0771 48 80 00

Vi har öppet

Idag 8:00 - 20:00
Imorgon 8:00 - 20:00

Bli uppringd

Vi kontaktar dig så snart som möjligt eller på den tidpunkt du önskar.