Ladda din elbil med Dalakraft

Vi kan det här med laddning av din bil och delar mer än gärna med oss av vår kunskap när du ska välja laddbox för just dig och dina behov. Här hittar du information om laddboxar och kan enkelt få hjälp med din egen laddlösning.

Jag är intresserad – till formuläret

El är så praktisk att vi byggt hela vårt samhälle kring den, just för att den är både billig och effektiv. Elen är en så självklar del i våra liv och fler och fler inser att den även kan användas som bränsle i våra fordon. Elbilen är här för att stanna och tillväxtkurvan går ständigt uppåt. Om du redan är, eller planerar att bli, ägare av elbil eller en laddhybrid, kan vi hjälpa dig att välja rätt för att få en säker och trygg laddlösning för ditt hem, stuga eller företag.

Skicka in en intresseanmälan med formuläret längre ner eller ring oss på 0771 48 80 00 så gör vi en kostnadsfri behovsanalys och hjälper dig vidare på bästa sätt.

Exempel på laddboxar

Laddbox Garo GLB

Laddbox Garo GLB

Laddaren från Garo smälter in lika bra på garaget som på husfasaden och kan även monteras på stolpe. Förberedd för dynamisk lastbalansering som minimerar risken att huvudsäkringen till bostaden löser ut. Garo Laddbox finns i både 1-fas och 3-fas.

Laddbox Charge Amps Halo

Charge Amps Halo

Halo från Charge Amps är optimerad för att ladda din elbil snabbt och smidigt i våra nordiska klimat, hemma eller på arbetsplatsen. Halo har en fast installerad kabel för din bekvämlighet och ett extra uttag för elcykel eller motorvärmare. Charge Amps Halo finns både som 1-fas och 3-fas.

Laddbox Charge Amps Aura

Charge Amps Aura

Charge Amps Aura är en laddbox med två uttag och med en effekt på upp till 22kW per uttag. Laddboxen passar lika bra på villan som i bostadsrättsföreningen. Laddeffekten kan anpassas och ställas in efter fastighetens tillgängliga ström.

CTEK Chargestorm Connected 2

CTEK Chargestorm Connected 2

Chargestorm Connected 2 är en anvancerade laddbox med all säkerhet inbyggd. Den innehåller CTEKs kraftfulla styrkort CCU som ger användaren en mängd fördelar och funktioner och tack vare stark processorkraft kan hantera dubbla typ 2-uttag/laddkablar. Chargestorm Connected 2 är även förberedd för NANOGRID™ dynamisk lastbalansering mellan flera enheter.

Intresseanmälan för laddbox

Stängt

Ring oss

0771 48 80 00

Vi har öppet

Idag 8:00 - 21:00
Imorgon 10:00 - 14:00

Bli uppringd

Vi kontaktar dig så snart som möjligt eller på den tidpunkt du önskar.