Bli mer energismart med Dalakraft och Din Elon

Samverkan mellan lokala företag blir allt viktigare för att stå sig i konkurrensen och vara relevanta för sina kunder. Att som företag hitta synergieffekter med andra företag som skapar värde för de som bor eller tillbringar tid i vår region är en förutsättning för ett fortsatt livskraftig Dalarna.  

 ”Vi har länge pratat om att vi borde gör nått på temat energismarthet och kunskapshöjande insatser kring detta. Tillsammans med Dalakraft kom vi upp med idén att göra en serie korta videos om hur man kan energieffektivisera sitt hem och på så sätt minska sin energiförbrukning” – säger Daniel Erlandsson VD Din Elon.

Företagen i Dalarna är inte bara kunder till varandra ut de har även varandras kunder som kunder. Vad passar då inte bättre än att tillsammans skapa värde för just dessa. I detta fall kan Din Elon presentera sig och sin kompetens kring energismarthet i hemmet för sin elleverantörs Dalakrafts kunder och Dalakraft kan i och med detta ge sina kunder tips hur de kan få en mer hållbar vardag.  

 ”Lite paradoxalt för oss som elhandlare så vill vi hjälpa våra kunder att använda mindre el för att bidra till att vi tillsammans ska klara miljömålen. Genom att leva energismart hjälps vi inte bara åt till av nå målen, det är även bra för plånboken, den billigaste elen är ju trots allt den du inte använder” – säger Marie Sylsjö, säljare på Dalakraft.

På måndag 23 oktober startar kampanjen som hjälper dig att bli mer energismart, håll utkik för tips och fina erbjudanden.

Stängt

Ring oss

0771 48 80 00

Vi har öppet

Idag 8:00 - 21:00
Imorgon 10:00 - 14:00

Bli uppringd

Vi kontaktar dig så snart som möjligt eller på den tidpunkt du önskar.